Džordža Klūnija bijusī draudzene selfijos pozē kaila. FOTO
TV personība un bijusī modele Liza Snoudona demonstrē lielisko augumu 43 300 sava „Instagram” bloga sekotājiem. Snoudona popularitāti iemantoja, pateicoties piecus gadus ilgajam romānam ar aktieri Džordžu Klūniju.
Slavenības
2016. gada 28. aprīlis, 05:55

Džordža Klūnija bijusī draudzene selfijos pozē kaila. FOTO

Jauns.lv

Ar TV personību un bijušo modeli Lizu Snoudonu (44) Holivudas aktierim Džordžam Klūnijam (54) bija vētrainas piecu gadu ilgas attiecības. Viņi te šķīrās, te salaba, līdz 2005. gadā teica viens otram ardievas uz visiem laikiem.

TV personībai un bijušajai modelei Lizai Snoudonai ir 44 gadi, viņa izskatās lieliski, un arī par augumu būtu grēks sūdzēties. Liza arī pati apzinās, ka ir izskatīga un seksapīla sieviete un nekautrējas to izrādīt bildītēs sociālajos tīklos. Mis Snoudona bieži publisko seksīgus attēlus, taču līdz šim viņa nebija atļāvusies iet tik tālu... Pirmdienas rītu viņa uzsākusi ar juteklisku gultas „selfiju”. Attēlā Liza redzama guļam gultā pavisam kaila. 43 300 sava „Instagram” bloga sekotāju viņa parādījusi kailu tvirto sēžamvietu un nevainojami plakano vēderu.

Hertfordšīras grāfistē, Lielbritānijā, dzimusī Liza savulaik bijusi modele un aizvien prot lieliski strādāt „uz kameru”. „Pirmdienas rīts – celieties un spīdat!” – ar šādu vēlējumu Liza iesākusi šo nedēļu sociālajos tīklos.

Snoudonai tālrunis un kamera vienmēr ir līdzās, kad viņa ir gultā. Sociālajos tīklos ir daudz attēlu, kuros bijusī modele redzama guļamistabā, turklāt ļoti pieticīgi ģērbusies.

Lizai savulaik bijušas attiecības ar kolēģi modeli Polu Skalforu. Viņu divarpus gadus vienojušas jūtas ar grupas „E.Y.C.” reperi Deividu Loefleru. Taču ilgākās attiecības TV personībai bijušas ar aktieri Džordžu Klūniju. Tās ilga piecu gadu garumā. Snoudona un Klūnijs iepazinās 2000. gadā, kad kopā filmējās „Martini” reklāmā.

Klūnijs 2014. gadā apprecējās ar libāniešu izcelsmes advokāti Amalu Alamuddinu, savukārt Snoudonai privāto dzīvi pagaidām vēl nav izdevies laimīgi nokārtot.

       

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas