Maskavas metro ieraudzīts nu izspļauts Putins. FOTO
Par šo cilvēku gan nekas vairāk nav zināms.
Trakā pasaule
2016. gada 28. aprīlis, 10:16

Maskavas metro ieraudzīts nu izspļauts Putins. FOTO

Jauns.lv

"Viņš vienkārši dodas uz darbu," sociālajos tīklos šo attēlu komentē cilvēki. Kādam maskavietim, braucot pazemes metro, gadījies ieraudzīt pilsoni, kas nu gluži vai mats matā līdzinās Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

Attēls sākotnēji parādījās Krievijas populārākajā tīklā "Vkontakte", un ļaudis nebeidza priecāties par metro pasažieri, kurš nudien esot gluži vai kopija 63 gadus vecajam Putinam. Par līdzinieka personību nekas vairāk nav zināms.

Interneta lietotāji savukārt sacenšas asprātībā, fotogrāfiju komentējot. Piemēram, kāds Andrejs dubultnieku nosauca par "nabadziņu", jo viņam jādzīvo ar šādu seju. Vēl daži cilvēki attīsta sazvērestības teorijas, sak, nezināmais braucējs esot valsts varas aizsegā "izgatavots" Putins nr.2 gadījumā, ja nu ar vadoni kas nelāgs atgadās.

Tikmēr pašā lielvalstī Putina kults sit augstu vilni. Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Krasnojarskā daudzstāvu nama pakājē atvērta "Prezidenta kafejnīca", kuras dizains ieturēts politiskas ņirgāšanās manierē. Tualetē dibenu jāslauka "ar Obamu" vai no poda jāuzlūko Merkeli, bet rokas izlietnē jāmazgā, ar kājām stāvot uz amerikāņu karoga paklāja. Iestādes sienas ir viscaur nosētas ar Putina fotogrāfijām, un viesus apkalpo oficianti, kuriem uz krūtīm rakstīts nevis vārds vai kafejnīcas nosaukums, bet gan "Putina komanda".

Kasjauns.lv/Foto: Facebook/Reuters

Tēmas