Britnijas bijušais menedžeris iesūdz popzvaigzni tiesā un sastāsta briesmu lietas
Sems Lutfi bija amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas menedžeris laikaposmā no 2007. gada nogales līdz 2008. gada februārim. Astoņus gadus vēlāk viņš iesūdzējis dziedātāju tiesā par it kā nesamaksātu algu.
Slavenības
2016. gada 28. aprīlis, 13:25

Britnijas bijušais menedžeris iesūdz popzvaigzni tiesā un sastāsta briesmu lietas

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (34) menedžeris Sems Lutfi, kas šajā amatā bija vien īsu laika sprīdi, iesūdzējis tiesā savu darba devēju par nesamaksātu algu un tiesai pavēstījis šokējošus faktus par Britnijas tā laika privāto dzīvi.

Vienmēr pārsteidz tiesas prāvas, kas ierosinātas piecus vai vairāk gadus pēc notikušā. Nedēļas sākumā atklātībā nonāca informācija, kurā kāda maz zināma dizainere piecus gadus pēc hercogienes Ketrīnas kāzām apsūdz modes namu „Alexander McQueen”, norādot, ka hercogienes līgavas kleita esot pakaļdarinājums kādam viņas dizainam. Nu tiesā vērsies kāds vīrietis vārdā Sems Lutfi. Viņš īsu laiku strādājis pie Britnijas Spīrsas kā viņa menedžeris un neesot saņēmis atalgojumu par darbu. Lutfi pie popzvaigznes strādājis viņas dzīves grūtākajā periodā – 2007. gadā, kad Britnija piedzīvoja nervu sabrukumu, šķīra laulību un cīnījās par aizbildnību pār abiem bērniem.

Tiesai iesniegtajos dokumentos Sems Lutfi stāsta ne tikai par darba saistībām, bet arī par Britnijas tā laika problēmām. Bijušais menedžeris apgalvo, ka popzvaigzne tolaik bijusi atkarīga no apreibinošajām vielām un kādu nakti pat esot pārlaidusi auto stāvvietā. Tas noticis tās dienas vakarā, kad viņa uzzinājusi, ka ir zaudējusi aizbildnības tiesības pār abiem dēliem, kas dzimuši viņas laulībā ar bijušo dejotāju Kevinu Federlainu.

Par laimi Britnija bija līdzās mīloša un gādīga ģimene, un kopīgiem spēkiem visu izdevies atkal vērst par labu. Britnija atguvās no emocionālās traumas, tika galā ar veselības problēmām un atguva bērnus. Taču aizvien atrodas cilvēki, kas gatavi atgādināt par popzvaigznes melno dzīves periodu un celt gaismā aizvien jaunus un jaunus faktus, kaut drīz jau būs pagājuši desmit gadi...

Lutfi apgalvo, ka 2007. gada nogalē mutiski vienojies ar Spīrsu būt par viņas menedžeri, ja dziedātāja pārtrauks lietot apreibinošās vielas. Šis vīrs apgalvo, ka popzvaigznes labā pildījis virkni pienākumu – to skaitā arī uzturējies viņas mājā, rīkojis ballītes, centies tikt galā ar paparaci un pircis klientei nepieciešamo. Šo darbu viņš esot pildījis līdz 2008. gada februārim.

Tiesas dokumentos, kas iesniegti jau 2015, gadā, bet tagad papildināti – norādīta sekojoša informācija: „2007. gada 1. oktobrī Britnija zaudēja aizbildnības tiesības pār abiem mazajiem dēliem. Viņa pavadīja nakti auto stāvvietā. Pēc tam viņa piezvanīja Semam un teica, ka viņš esot viens no retajiem, kam viņa uzticas. Tajā naktī viņš pārcēlās uz viņas mājām. Ja neskaita īsu periodu 2007. gada decembrī, Sems dzīvoja Britnijas mājā līdz 2008. gada 1. februārim.”

Lutfi apgalvo, ka piekritis menedžēt mis Spīrsu tikai ar tādu noteikumu, ja viņa pārstās lietot apreibinošās vielas un maksās 15 % no saviem ienākumiem, kas gūti laikā, kad viņš pildījis dziedātājas menedžera darbu, – informē izdevums „The Hollywood Reporter”. Britnija doto vārdu neesot turējusi.

Lufti jau agrāk sūdzējis tiesā Britnijas ģimeni. Pirms dažiem gadiem viņš vainoja dziedātājas māti Linnu Spīrsu, jo viņa esot to apmelojusi savā grāmatā „Through The Storm”. Linna rakstīja, ka tieši Sems Lutfi meitu nodrošinājis ar narkotikām.

2012. gadā prasība tika atsaukta, tā arī nenonākot līdz tiesas zālei. Taču atsauktā apmelojuma lieta nav bijusi par iemeslu, lai Lutfi pērn neuzsāktu citu – pieprasot naudu, ko popzvaigzne aizvien viņam esot parādā.

Spīrsas ģimene cēlusi pretprasību pret pašu Semu Lutfi.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press