Ienesīgs ģimenes bizness: četras māsas dzemdē mazuļus gejiem Eiropā
Par vienu iznēsātu grūtniecību katra no māsām nopelna apmēram 13 tūkstošus eiro.
Trakā pasaule
2016. gada 28. aprīlis, 14:45

Ienesīgs ģimenes bizness: četras māsas dzemdē mazuļus gejiem Eiropā

Jauns.lv

Hernandezu ģimene ir kupla un dzīvoja nabadzībā Tabasko štatā Meksikā. Līdz brīdim, kad iespējas pavēra pavisam mūsdienīgs dzīves risinājuma modelis. Četras Hernandezu māsas ir surogātmātes, un pasūtītāji ir homosekuāli vīrieši no Eiropas.

„Mēs deviņu mēnešu laikā nopelnām tik, cik mūsu brālis varbūt sapelnītu, 20 gadus strādājot parastā darbā,” teic viena no Hernandezu pieciem bērniem.

Milagrosa (30), Marta (30), Paulina (29) un Marija (27) ir vienas no Meksikā bāzēta ne pārāk legāla surogātmāšu tīkla. Māsas ir bezdarbnieces; viņu vienīgais ienākumu avots ir iznēsāt svešu vīriešu bērnus, lai pēc tam tos atdotu „pasūtītājam”. Visu šo sieviešu bērnu tēvi ir Eiropā dzīvojoši geji, vēsta „Mail Online”.

Tas ir ģimenes bizness, par kuru ārpus mājām viņas nerunā. Šādu peļņas veidu atbalsta arī sieviešu vecmāmiņa Lurdesa (81). Visa ģimene dzīvo zem viena jumta, un tieši māsu darbošanās surogātbiznesā nodrošinot iztiku. Plāns paredz, ka pēc dzemdībām bioloģiskās mātes 10 dienas būs ar mazo kopā, bet pēc tam bērns ceļos prom.

Marta šobrīd gaida otro surogātbērnu. Martai piedzima meitene, to „īpašnieki” mazuli nosauca par Sāru, un tagad Sāra dzīvojot kaut kur Eiropā. Viņa pati audzina divus savus dēlus.

Milagrosa ir kopumā trīs bērnu māte un viņa saka, ka „vienīgais sliktums būt surogātmātei ir tas, ka izpaliek seksa prieki” (surogātmātēs tēva spermu ievada medicīniskā ceļā).

Tā kā šis ir teju vienīgais Hernandezu ienākumu avots, viņas nolēmušas dzemdēt tik daudz, cik vien iespējams. Tas viņām jāpaspēj līdz 35 gadu vecumam., jo vecākas mātes šajā biznesā nekotējas.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no dailymail.com