foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Intars Rešetins šķiras no sievas
Rešetini pirms gada filmas "Svingeri" prezentācijā. Pirms mēneša Intaram un Zandai bija 9. kāzu gadadiena, tomēr šis laiks viņiem aizrit uz šķiršanās sliekšņa.
Slavenības
2017. gada 26. septembris, 07:02

Intars Rešetins šķiras no sievas

Kasjauns.lv

Žurnāls “Kas Jauns” vēsta, ka Dailes teātra aktieris, režisors un TV šovu vadītājs Intars Rešetins (37) pārstājis nēsāt laulību gredzenu un draugiem un kolēģiem vairs neslēpj, ka pēc gandrīz 12 kopābūšanas gadiem šķiras no sievas – fitnesa treneres Zandas Zariņas-Rešetinas (38).

Aktieris Intars Rešetins

gallery icon
9

Ar titula “Mis Latvija 2002” īpašnieci, fitnesa treneri Zandu Zariņu Dailes teātra aktieris Intars Rešetins pirmoreiz sabiedrībā izgāja 2006. gada sākumā, īsi pirms juridiski šķīra savu pirmo, trīs gadus ilgušo laulību ar režisori Inesi Mičuli. Divus gadus vēlāk Intars ar skaistumkaralieni Zandu salaulājās gleznainajā Taizemē.

foto: Publicitātes foto
Intars Rešetins Andreja Ēķa filmā "Svingeri", kas klajā nāca aizvadītā gada izskaņā.


Rešetins ar sievu pelnīti tika uzskatīti par vienu no Dailes teātra paraugpāriem. Zanda, kuras klātbūtnē un mīlestības pilnajās attiecībās Intars burtiski uzplauka gan kā aktieris, gan režisors, vīru atbalstīja ikkatrā pirmizrādē un lepojās par katru Intara profesionālo panākumu. Savukārt Intars bez piespēlēšanas bija gādīgs un rūpīgs vīrs, lolodams savu laulāto draudzeni. Viņam klātesot, pasaulē nāca pāra abas kopīgās meitas Elīza Marija (11) un Grēta Marija (5), un ģimeni Rešetins vienmēr pozicionēja kā savu lielāko dārgumu un dzinuli uz sasniegumiem.

Vairāk par problēmām Intara Rešetina ģimenē lasiet žurnāla jaunākajā – 26. septembra numurā.