Arī 20 gadus pēc kāzām aktrisei līgavas kleita der kā uzlieta. FOTO
Aktrise un TV personība Kellija Ripa 20. kāzu gadadienu atzīmē tajā pašā kleitā, kurā Lasvegasā teica jāvārdu vīram aktierim Markam Konsuelosam 1996. gadā.
Slavenības
2016. gada 28. aprīlis, 16:32

Arī 20 gadus pēc kāzām aktrisei līgavas kleita der kā uzlieta. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise, TV personība un producente Kellija Ripa (45) nesen kā atzīmējusi 20. kāzu gadadienu. Par godu šim notikumam viņa uzvilkusi to pašu līgavas kleitu, kurā teica jāvārdu savam vīram tālajā 1996. gadā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Darbiem saspringtajā grafikā aktrisei un TV personībai Kellijai Ripai izdevies izbrīvēt dažas brīvas dienas, lai kopā ar vīru dotos īsās brīvdienās.

Kellija ar vīru, Spānijā dzimušo amerikāņu TV un filmu aktieri Marku Konsuelosu, devusies divu dienu ceļojumā uz Tērksas un Kaikosu salām. Tur pāris jau priekšlaicīgi atzīmējis drīzumā gaidāmo 20. kāzu gadadienu. Par godu šim notikumam Kellija ceļasomā līdzi ielikusi kādu ļoti īpašu tērpu – kāzu kleitu, kurā teica jāvārdu Markam 1996. gadā 1. maijā slepenā ceremonijā Lasvegasā.

„Vai redzat kleitu?” – pēc atgriešanās no mazā ceļojuma Ripa parādījusi jaunāko fotogrāfiju publikai TV studijā. „Tā ir mana kāzu kleita. Uzminiet kas? Tā aizvien der!”

„Es to nenopirku kā līgavas kleitu. Iegādājos, jo tā patiešām bija skaista, un es kaut ko ļoti vēlējos iegādāties „Barneys Warehouse” izpārdošanā,” paskaidro Kellija. „Es tolaik strādāju pie ziepju operas. Es nepelnīju daudz. Noliktavas tīrīšanas izpārdošanā tā maksāja 199 ASV dolārus. ‘Vai man šonedēļ ēst vai nopirkt šo kleitu?’ Šādas domas rosījās pa manu prātu.”

Lēmums izrādījās labs. „Es sev teicu: ‘Ja nopirkšu šo kleitu, varbūt tas būs labs ieguldījums. Iespējams, es to uzvilkšu vairāk nekā vienu reizi.’ Varu jums apzvērēt, es to velku bieži. Šie ir labākie 199 dolāri, ko esmu iztērējusi savas dzīves laikā!”

Vīra Marka Konsuelosa kāzu tērps gan nav izturējis laika pārbaudi. „Es pat neatceros, kas viņam todien bija mugurā,” atzīst TV zvaigzne. „Šķiet, tā bija balta audekla žakete ar melnu šallveida apkakli [un melnu kreklu]. Viņš nedaudz atgādināja Travoltu.”

Kellija Ripa nav vienīgā, kura kāzu kleitu pēc svinīgā notikuma vilkusi atkārtoti. Arī aktrise Keira Naitlija savu līgavas tērpu ģērbusi uz vairākiem pasākumiem. Līdz brīdim, kad vienā no tiem izlējusi uz kleitas sarkanvīnu un tērpu sabojājusi.

Kellijai Ripai un Markam Konsuelosam ir trīs bērni – Maikls Džozefs (18), Lola Greisa (14) un Hoakins Antonio (13).

 

Kasjauns.lv / Foto: Twitter, Vida Press