foto: Splash News/ Vida Press
Tā izskatās Amala Klūnija trīs mēnešus pēc dvīņu nākšanas pasaulē
Holivudas aktiera Džordža Klūnija kundze cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija redzēta dodamies uz lidostu pēc Ņujorkā apmeklētās Apvienoto Nāciju Drošības padomes tikšanās.
Slavenības
2017. gada 25. septembris, 13:02

Tā izskatās Amala Klūnija trīs mēnešus pēc dvīņu nākšanas pasaulē

Kasjauns.lv

Šā gada 6. jūnijā aktiera Džordža Klūnija sieva cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija laida pasaulē dvīņus Ellu un Aleksandru. Trīs mēnešus pēc bērnu piedzimšanas viņa manīta JFK lidostā Ņujorkā, un izskatījās tikpat satriecoši eleganta un slaida kā pirms grūtniecības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amala Klūnija 3 mēnešus pēc dzemdībām

Holivudas aktiera Džordža Klūnija kundze cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija redzēta dodamies uz lidostu pēc Ņujorkā apmeklētās Apvienoto Nāciju Drošības padomes ...

gallery icon
12

39 gadus vecā advokāte Amala Klūnija bija izvēlējusies ugunīgi sarkanu tērpu: šaurus zīmuļsvārkus un tāda paša auduma īsu žaketīti, zem kuras uzvilkusi siltāk sarkana toņa blūzi ar apjomīgu priekšā sasienamu lentu. Kājās Amala bija apāvusi miesas krāsas laiviņas, kas harmonēja ar viņas rokassomu. Bet acis advokāte bija paslēpusi aiz lielām saulesbrillēm.

foto: Splash News/ Vida Press
Holivudas aktiera Džordža Klūnija kundze cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija redzēta dodamies uz lidostu pēc Ņujorkā apmeklētās Apvienoto Nāciju Drošības padomes tikšanās.

Modes pētnieki jau noskaidrojuši, ka daiļās advokātes izvēlētā zīda blūze ir no modes nama „Bottega Veneta” rudens kolekcijas un veikalos maksā astronomisku summu – 946 ASV dolārus.

Klūnija kundze redzēta dodamies uz lidostu pēc apmeklētās Apvienoto Nāciju Drošības padomes tikšanās.

foto: DARA / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press

Pirmoreiz pēc dvīņu piedzimšanas Amala apmeklēja saviesīgu pasākumu, kad septembra sākumā kopā ar dzīvesbiedru Džordžu Klūniju devās uz filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakaru Venēcijas kinofestivālā.

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

gallery icon
21

Pirms dažām nedēļām jaunais tēvs arī intervijā atklājis, kā abi ar sievu izvēlējušies bērniem vārdus. Viņi nav gribējuši dot ērmīgus vārdus, kuru dēļ bērniem dzīvē varētu nākties piedzīvot izsmieklu. Programmas „Entertainment Tonight” reportieris pajautājis Klūnijam, kur viņš ar sievu iedvesmojies dvīņu vārdiem.

„Nu... mēs tikai negribējām dot muļķīgus vārdus,” paskaidrojis aktieris. Klūnijs izteicies, ka labi saprot, ka šie bērni jau no mazotnes būs sabiedrības uzmanības centrā un viņi abi ar sievu Amalu vēlas atvasēm nodrošināt tik normālu dzīvi, cik vien tas iespējams.

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.

gallery icon
10