foto: Publicitātes foto
Jau pirmajā „Lauku sētas” sērijā atklājas dalībnieku dažādie raksturi
Līdz pat šova "Lauku sēta" pusfinālam puišu komanda sacentīsies pret meitenēm.
Slavenības
2017. gada 21. septembris, 22:10

Jau pirmajā „Lauku sētas” sērijā atklājas dalībnieku dažādie raksturi

Kasjauns.lv

Sācies azartiskais, vētrainu attiecību piepildītais realitātes šovs „Lauku sēta”. Tā atlasei pieteicās vairāk nekā 300 dalībnieku no visas Latvijas, no kuriem tālāk tika tikai 12. Ar viņiem skatītāji iepazinās šova pirmajā raidījumā.

LNT šova „Lauku sēta” ceturtās sezonas pirmā sērija

2017. gada 21. septembrī sākās LNT šova „Lauku sēta” 4. sezona.

gallery icon
41

„Lauku sētā” šogad jauni noteikumi: sacensība norit starp sešiem puišiem un sešām meitenēm. Šovā piedalās: Jānis Paass (26) no Rīgas, Normunds Sakovičs (27) no Aizkraukles, Kristaps Priedītis (34) no Kalnienas, Intars Sarmulis (30) no Tirzas pagasta, Egīls Mūrnieks (29) no Siguldas, Matīss Gredzens (26) no Ventspils, Eva Savicka (37) no Bauskas, Dace Damberga (27) no Lēdurgas, Elīna Lapiņa (35) no Lielvārdes, Vita Taube (31) no Rīgas, Laura Makare (23) no Skujenes pagasta un Inese Dravoļina (29) no Kākciema.

LNT šova „Lauku sēta” 4. sezonas dalībnieki un vadītāji

LNT šova „Lauku sēta” 4. sezonas dalībnieki un vadītāji

gallery icon
14


Jau pirmajā šova sērijā atklājās mutīgākie, prasīgākie, čaklākie, kā arī slinkākie dalībnieki. Sieviešu komandā šefību uzņēmās gados vecākā no visām – Eva Savicka, bet kungiem savu slinko dabu parādīja modelis Jānis Paass, kurš pašā darbīgākajā dienas stundā nolēma aiziet pagulēt.
Šogad „Lauku sētā” saimnieko jautra, jestra un arī ļoti stingra saimniece Sarmīte Kukaine – Oleksāne no Ropažu pagasta. Viņas saimniecībā gaidāma uzpošanas nedēļa, traktora atjaunošana, krāsošana un koka ripu bruģa likšana pie namdurvīm. Tāpat arī būs zaļumballe ar dziesmām, dejām, kā arī pliko skrējiens un mīlasstāsti.