foto: Splash News/ Vida Press
Dzīvo Kenu aiztur Dubaijas lidostā viņa 540 000 dolāru vērtas sejas dēļ
Dzīvajam Kenam nācās trīs stundas pavadīt uz robežas līdz viņu tomēr ielaida Apvienotajos Arābu Emirātos. Pie visa vainojama plastisko operāciju „uzlabotā” seja. Tā vairs nesakrīt ar pases fotogrāfijā redzamo.
Slavenības
2017. gada 24. septembris, 05:27

Dzīvo Kenu aiztur Dubaijas lidostā viņa 540 000 dolāru vērtas sejas dēļ

Kasjauns.lv

Dodoties uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, dzīvais Kens jeb brazīlietis Rodrigo Alvess (34) iedzīvojies pamatīgās nepatikšanās savas „lelles” sejas dēļ.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gadu gaitā Rodrigo Alvess iztērējis 540 000 ASV dolāru par neskaitāmām sejas plastikas operācijām. Dzīvais Kens vienmēr bijis atklāts par ķirurģiju – nesen viņam nomainīts zoda implants un uzlikts cits deguns. Ar operācijām vīrietis apstāties pat nedomā. Taču viņa tagadējais izskatās absolūti nesakrīt ar pases fotogrāfijā redzamo. Tāpēc Dubaijas lidostā vīrietis īslaicīgi aizturēts.

Dzīvais Kens izaudzējis garākus matus

Dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess izaudzējis garākus matus cēlu mērķu vārdā. Viņš drīzumā plāno noskūt tos uz nullīti un ziedot ...

gallery icon
8

Dzīvajam Kenam nācies trīs stundas pavadīt aizdomās turamā statusā. Viss notiekošais liecinājis, ka Apvienoto Arābu Emirātu varas iestādes varētu viņu pat neielaist valstī, pieprasot vīrietim atgriezties Apvienotajā Karalistē, no kurienes viņš bija atlidojis.

Pateicoties savam neparastajam izskatam Rodrigo Alvess daudz ceļo pa pasauli un piedalās dažādās TV pārraidēs, šovos un pasākumos, stāstot par aizraušanos ar plastiskajām operācijām. Līdz šim ceļojumi viņam problēmas nesagādāja. Taču, kad Alvess devās uz Dubaiju, lai piedalīties jaunas luksusa viesnīcas atklāšanā, viņam uz robežas nācās pavadīt trīs stundas, pirms vīrieti tomēr ielaida valstī.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

Dažas dienas pirms aizturēšanas, Rodrigo Alvess intervijā atklāja, ka apsverot iespēju veikt dzimuma maiņas operāciju, jo nevēlas kļūt par „vecu večuku”. Sarunā ar MailOnline viņš paskaidrojis, ka domājot sekot Keitlijas Dženeres pēdās. Kā zināms bijušais olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženers 67 gadu vecumā nolēma kļūt par sievieti un veica dzimuma maiņas operāciju.

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon
22

„Šobrīd es esmu ļoti laimīgs kā vīrietis, taču es nevēlos kļūt par vecu izčākstējušu večuku. Es darīšu to pašu, ko izdarīja Keitlīna Dženere. Kad man tuvosies piecdesmit gadu izskaņa, es labāk būšu seksīga vecāka lēdija nekā izčākstējis vecs vīrs.”

Pēdējā laikā dzīvais Kens lepojas ar garākiem matiem nekā iepriekš. Viņš izteicies, ka plāno drīzumā noskūt matus uz nullīti, bet izaudzētās garākās cirtas ziedos bērnu vēža fondam, kas no matiem veido parūkas mazajiem pacientiem.