foto: Lara Lea Trump/Instagram
Kā tas iespējams? Trampa vedekla jau nedēļu pēc dzemdībām atkal slaida!
ASV prezidenta Donalda Trampa dēls Ēriks Tramps ar sievu Laru un pirmdzimto – dēlu Lūku.
Slavenības
2017. gada 22. septembris, 19:25

Kā tas iespējams? Trampa vedekla jau nedēļu pēc dzemdībām atkal slaida!

Kasjauns.lv

Tikai nedēļu pēc pirmā bērna nākšanas pasaulē, ASV prezidenta Donalda Trampa vedekla Lara Trampa (34) izskatās tikpat slaida kā pirms grūtniecības.

Happy one week on earth, Luke! We love you so much! 🤗💛🌎 #JustDiscoveredHisHands 😜

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on

ASV prezidenta un viņa bijušās sievas Ivanas dēls Ēriks Tramps (33) un viņa dzīvesbiedre Lara kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam. Donaldam Trampam šis ir jau devītais mazbērns.

Jaunā māmiņa Lara Trampa savā „Instagram” blogā publiskojusi ģimenes fotogrāfiju, parakstot to ar mīlīgu veltījumu dēlam: „Daudz laimes pirmajā nedēļā uz zemes, Lūk! Mēs tevi tik ļoti mīlam.”

Fani nebeidz vien jūsmot par jaunās māmiņas brīnišķīgo figūru tikai nedēļu pēc dzemdībām. „Kā tu spēj tik labi izskatīties? Es no tiesas brīnos. Es pēc nedēļas izskatījos pagalam čābīgi,” raksta viena no Laras bloga sekotājām. „Tikai tu spēj izskatīties tik fantastiski skaista nedēļu pēc bērna laišanas pasaulē!!” – apjūsmo kāda cita. „Kā viņa var izskatīties tik pasakaini tik drīz pēc bērna piedzimšanas?” – brīnās vēl kāda.

Lara Trampa trīs nedēļas pirms dzemdībām

ASV prezidenta Donalda Trampa vedekla Lara Trampa trīs nedēļas pirms dzemdībām. Viņa ir precējusies ar Trampa un viņa bijušās sievas ...

gallery icon
4

Laras labā fiziskā forma īsti nepārsteidz, jo viņa visu grūtniecības laiku bija ļoti aktīva. Cilāja svarus, veica pietupienus un pildīja vēl daudz citu vingrojumu. Lai gan Laras treneris slavēja, ka viņa kliente grūtniecības laikā bijusi „lieliskā formā”, interneta vidē Trampa vedeklu bieži kritizēja par to, ka viņa, būdama mātes cerībās, trenējas pārāk intensīvi, kā arī negatīvi diskutēja par Laras grūtnieces vēdera lielumu.

Luke was so excited to meet Aunt Ivanka & Uncle Jared! ☺️

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on

Lara Trampa sociālajos tīklos publiskojusi arī otru fotogrāfiju ar jaundzimušo mazuli. Tajā kopā ar jauno ģimeni pozē arī tante Ivanka ar vīru Džaredu Kušneru. Ivanka ir Ērika Trampa māsa.

Individuālu fotogrāfiju ar brāļadēlu savā blogā publiskojusi arī Ivanka. Taču viņai šī diena nepagāja bez zināmas devas drāmas. ASV prezidenta meitu par aplamu gramatiku kritizēja modele Krisija Tīgena. Ivanka fotogrāfiju parakstījusi vārdiem: „Auklēju mazo brāļadēlu Lūku... labākā daļa šai citādi lieliskajai dienai!” Tīgena norādījusi, ka Ivanka galīgi nevietā lietojusi vārdu „citādi”. Šajā kontekstā tas liekot noprast, ka Ivankai neesot paticis pavadīt laiku ar šo mazuli.