foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Skaistulei Halei Berijai romāns ar 16 gadus jaunāku vīrieti. Novērtē, ar kādu!
Pirms mēneša intervijā slavenību žurnālam „People” aktrise Hale Berija izteicās, ka ir no attiecībām brīva sieviete, un izbauda to. Patiesībā jau tobrīd viņas dzīvē bija ienākusi jauna mīlestība. Tikai aktrise vēl nebija gatava par to runāt publiski.
Slavenības
2017. gada 25. septembris, 16:09

Skaistulei Halei Berijai romāns ar 16 gadus jaunāku vīrieti. Novērtē, ar kādu!

Kasjauns.lv

Ar mīlīgas fotogrāfijas publiskošanu sociālajos tīklos „Oskara” balvas laureāte Hale Berija (51) pat bez vārdiem apstiprinājusi, ka viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība.

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Aktrise Hale Berija savā „Instagram” blogā ievietojusi melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzama pieglaudusies mūziķim un producentam Aleksam da Kidam (35). Fotogrāfiju Holivudas dīva parakstījusi vienkārši, taču ārkārtīgi sirsnīgi: „Mans balanss”.

Hale Berija filmas „Kingsman: The Golden Circle” pirmizrādes vakarā

Hale Berija filmas „Kingsman: The Golden Circle” pirmizrādes vakarā.

gallery icon
8

Alekss da Kids, kura īstais vārds ir Aleksandrs Grānts šo attēlu un parakstu pārpublicējis arī vairākos savos sociālās saziņas kontos.

Alekss ir mūzikas aprindās augstākā apbalvojuma – „Grammy” – godalgas laureāts. Viņš karjeras laikā sadarbojies ar tādiem pasaulslaveniem mūziķiem kā Dr. Dre, Rianna, Eminems un grupa „Imagine Dragons”.

foto: Splash News/ Vida Press
Mūziķis un producents Alekss da Kids.

Hale Berija ar jauno draugu nesen manīta apmeklējam Londonas modes nedēļu un tā ietvaros rīkoto „LOVE x Miu Miu” ballīti.

Skaistule Berija izskatījās lieliski trencim līdzīgā mini mēteļkleitā, kas akcentēja viņas slaido vidukli. Matus aktrise bija saņēmusi augstā šķietami paviršā mezglā.

foto: Beretta/Sims/REX/ Vida Press
Aktrise dodas uz Londonas modes nedēļas ballīti.

Hale Berija un Alekss da Kids savas romantiskās attiecības glabājuši noslēpumā no plašākas sabiedrības vismaz pāris mēnešu garumā. Šā gada jūlijā abi manīti dodamies prom no restorāna Beverlihilsā, taču no ēkas iznākuši atsevišķi, lai nedotu iemeslu tenkām.

Augustā slavenību žurnālā „People” publicētajā intervijā gan Berija izteicās, ka esot no attiecībām brīva sieviete. 2016. gadā aktrise izšķīrās no sava jaunākā bērna tēva, franču aktiera Olivjē Martinesa. „Es izbaudu brīvas sievietes statusu,” intervijā izteicās Berija. Viņa laiku veltot sev un bērniem, kā arī ļaujoties pārdomām un analizējot iespējas.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Hale Berija ir divu bērnu mamma. Ar bijušo draugu modeli Gabrielu Obriju viņai ir deviņus gadus veca meita Nāla Ariela, bet ar šķirto vīru Olivjē Martinesu – trīs gadus vecs dēls Maseo Roberts.

Hale Berija iepriekš bijusi precējusies vēl divas reizes. Laika posmā no 1993. gada līdz 1996. gadam viņas vīrs bija beisbolists Deivids Džastiss, bet no 2001. gada līdz 2003. gadam viņa bija precējusies ar mūziķi Ēriku Benetu.

foto: Splash News/ Vida Press