Ellīga bēda piemeklē puisi, kurš tiecas būt Kens, - deguns sāk atmirt. FOTO
Septītā deguna „izskaistināšanas” operācija beigusies ar fiasko – nu „Kenam” ir nekroze un vajadzīga dārga operācija, lai degunu kaut cik saglābtu.
Trakā pasaule
2016. gada 29. aprīlis, 15:01

Ellīga bēda piemeklē puisi, kurš tiecas būt Kens, - deguns sāk atmirt. FOTO

Jauns.lv

No plastikas ķirurģijas atkarīgais vīrietis, kurš pēdējo 12 gadu laikā sava izskata „uzlabošanai” iztērējis teju pusmiljonu eiro, nu saskāries ar pamatīgu likstu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

32 gadus vecais Rodrigo Alvess pasaules slavu bauda tikai tamdēļ, ka visu savu enerģiju un naudu iegulda mērķī līdzināties Bārbijas vīrieškārtas draudziņam Kenam. Cik labi tas viņam sokas, spriediet jūs.

Alvess dzimis Brazīlijā, bet nu jau labu laiku dzīvo Londonā, kur arī veicis lielāko daļu no plastikas operācijām. Kopš 2004.gada gada to viņam kopskaitā bijušas 42. Uz šī daiļā cilvēka ķermeņa nevar atrast nevienu vietiņu, kuru nebūtu skāris skalpelis, lāzeris, adatas.

Diemžēl deguna septītā operēcija viņam sagādājusi pamatīgas raizes, un šobrīd Rodrigo atkal ir slimnīcā. Viņa mākslīgi veidotajā snīpītī izveidojies caurums un sākusies nekroze, proti, deguna audi atmirst. Sākotnēji sabruka deguna starpsiena, tad izveidojās bedre, kas pārtapa caurumā.

Jaunais cilvēks uzskata, ka šnobeļa glābšanas operāciju būtu jāfinansē Lielbritānijai. Cena ir paliela – 50 tūkstoši britu mārciņu. Ārsti brīdinājuši, ka, iekaisumam turpinoties, nekroze varētu pāriet gangrēnā, kas nozīmētu šīs ķermeņa daļas amputāciju. „Es zinu, ka neesmu dzimis šajā valstī, bet es šeit dzīvoju, maksāju nodokļus un man ir Lielbritānijas pilsoņa pase,” cerībā, ka valsts palīdzēs apmaksāt viņa deguna saglābšanu, teic Alvess.

 

Kasjauns.lv/Foto: Instagram/Facebook/Vida Press

Tēmas