foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press, Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Tērps ar pārāk dziļiem šķēlumiem sagādā aktrisei kaunu
Tērpā ar tik dziļiem šķēlumiem, aktrise Ariela Vintere nevarēja brīvi staigāt. Visu laiku bija jāpiedomā, lai tie neatsegtu pārāk daudz.
Slavenības
2017. gada 20. septembris, 09:54

Tērps ar pārāk dziļiem šķēlumiem sagādā aktrisei kaunu

Kasjauns.lv

Apmeklējot „Emmy” balvu ceremonijas vakaru, aktrise Ariela Vintere (19) izskatījās glamūrīga bagātīgi izšūtajā tērpā ar augsto apkakli un diviem dziļajiem šķēlumiem. Taču šie līdz gurnam radītie šķēlumi sagādāja aktrisei nepatīkamus mirkļus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ariela Vintere „Emmy 2017” balvu vakarā

Seriāla „Modern Family” aktrise Ariela Vintere „Emmy” balvu ceremoniju apmeklēja modes nama „Steven Khalil” tērpā. Viņu uz saviesīgo pasākumu pavadīja ...

gallery icon
18

Seriāla „Modern Family” aktrise Ariela Vintere „Emmy” balvu ceremonijas vakaram bija izvēlējusies šiku vakarkleitu, kuras dizains gan 19 gadus veco aktrisi darīja par vairākiem gadiem vecāku un nobriedušāku. Jutekliskā tērpa šķēlumi bija tik dziļi, ka Vintere tik tikko izvairījās no liela kauna, kad tērps atsedz vairāk, nekā vēlētos tā nēsātāja. Lai visu pasaules fotogrāfu acīm neatklātos aktrises apakšveļa, seriāla „Modern Family” zvaigzne pa sarkano paklāju bija spiesta pārvietoties, ar rokām piesedzot šķēlumus, lai neparādītu to, ko neklājas.

foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Vintere ar draugu aktieri Levi Medīnu.

Arielas Vitneres melno ar sudrabu vakartērpu darinājis modes nams „Steven Khalil” un tas ir no zīmola 2018. gada augstās modes kolekcijas. Tērpam ar augsto apkakli, kas rada plata čokera iespaidu, aktrise bija pieskaņojusi atbilstošas melnas platformas siksniņkurpes.

„Emmy” balvu ceremonijas vakaru Ariela apmeklēja kopā ar savu mīļoto vīrieti aktieri Levi Medīnu, kurš pirms dažām dienām nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu.

Pāris ir kopā aptuveni gadu. Lai gan Medīns filmējies vairākās kinolentēs, viņš ir vairāk zināms, pateicoties draudzībai ar Arielu Vinteri, kura vēl ir tīne.

foto: Brandon Voight/ Vida Press
Un tā šis tērps izskatījās modes nama „Steven Khalil” augstās modes skatē.

Modelei Bellai Hadidai misēklis ar tērpu

Modele Bella Hadida 2017. gada Kannu kinofestivāla atklāšanas vakaram izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexandre Vauthier” kleitu.

gallery icon
26

Dženiferai Lorensai misēklis ar kleitu

Nelāgs misēklis ar tērpu aktrisei Dženiferai Lorensai atgadījies dodoties mājup pēc filmas „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” pirmizrādes ...

gallery icon
16

Allaž elegantajai Kellijai Brūkai misēklis ar tērpu

gallery icon
16

Modelei Bellai Hadidai Kannu kinofestivālā nedienas ar kleitu

19 gadus vecā amerikāņu modele Bella Hadida Kannu kinofestivālā apmeklēja filmas „The Unknown Girl” pirmizrādi ģērbusies modes nama „Alexandre Vauthier” sarkana ...

gallery icon
23