foto: Splash News/ Vida Press
79 gadus vecā kino leģenda Džeina Fonda pārsteidz ar jauno frizūru
Aktrisei Džeina Fonda „Emmy” balvu vakarā.
Slavenības
2017. gada 21. septembris, 05:21

79 gadus vecā kino leģenda Džeina Fonda pārsteidz ar jauno frizūru

Kasjauns.lv

Mūžam jaunā Džeina Fonda pārsteidza daudzus „Emmy” balvu vakara viesus. Pateicoties jaunajai frizūrai, kino veterāni pirmajā mirklī pat nevarēja atpazīt!

Džeina Fonda „Emmy 2017” balvu vakarā

Kino leģenda Džeina Fonda atzīst, ka ir ļoti padevīga un ļaujas stilistu eksperimentiem. Šoreiz viņas frizieris Džonatans Hanuseks izdomājis, ka ...

gallery icon
10

Nepilnus astoņdesmit gadus vecā aktrise Džeina Fonda vienmēr nēsājusi īsus matus. Taču šogad kino dīva „Emmy” balvu vakara sarkano paklāju apmeklējusi sev ļoti neierastā tēlā. Fonda izvēlējusies dziedātājas Arianas Grandes stilam līdzīgu augsto zirgasti un biezus ponijmatus. Lai gan daudzi bija pārsteigti par Džeinas Fondas jauno vizuālo tēlu, viņi neskopojās ar komplimentiem cienījamajai aktrisei. Kino leģenda vienmēr izskatījusies labi, jo regulāri rūpējas par savu figūru un izskatu, taču, jaunā frizūra vizuāli kino dīvu padarījusi vēl jaunavīgāku un rotaļīgāku.

foto: Maria Laura Antonelli/REX/ Vida Press
Aktrise šā gada septembra sākumā.

Sarunā ar slavenību žurnāla „People” reportieri Fonda atzinusi, ka jauno frizūru izdomājis viņas frizieris Džonatans Hanuseks. „Esmu padevīga un viņš var darīt, ko iegribas,” smej aktrise.

„Man arī agrāk ir bijuši gari mati,” paskaidro Fonda, kurai frizieris uz balvu ceremonijas izvēlējies garās zirgastes šinjonu. „Taču ponijmati ir mani pašas. Viņš (frizieris) man tādus tagad nogrieza!”

foto: Everett Collection / Everett Collection/ Vida Press
Džeina Fonda 1963. gadā.