Dziedātāja Prinsa nāves apstākļi tiek noslepenoti. VIDEO
Policijai atļauj nepubliskot Prinsa mājas pārmeklēšanas rezultātus. Vismaz 180 dienas mēs nezināsim, kā, kur, kāpēc.
Slavenības
2016. gada 29. aprīlis, 22:54

Dziedātāja Prinsa nāves apstākļi tiek noslepenoti. VIDEO

Jauns.lv

Minesotas štata policija ieguvusi atļauju nepubliskot mūžībā aizgājušā amerikāņu dziedātāja Prinsa mājas pārmeklēšanas rezultātus.

Aizbildinoties ar lielo mediju uzmanību, policija apgabala tiesai lūdza atļauju paturēt pārmeklēšanas rezultātus slepenībā, kas arī tika ļauts. Pārmeklēšana tika veikta "Paisley Park" ierakstu studijā, kurā Prinss bija arī iekārtojis savu dzīvesvietu, liecina šerifa biroja publiskotie dokumenti. Šerifa biroja pārstāvis aģentūrai "Reuters" apstiprināja, ka pārmeklēšana tika veikta 21.aprīlī, kad 57 gadus vecais dziedātājs tika atrasts miris "Paisley Park" liftā. Pārmeklēšanas rezultāti nebūs publiski pieejami 180 dienas.

Minesotas lielākais laikraksts "Star Tribune" un citi preses izdevumi, atsaucoties uz anonīmiem informācijas avotiem, ziņojuši, ka pie Prinsa atrasti recepšu medikamenti. Tie arī vēstīja, ka policija izmeklējot medikamentu iespējamo saistību ar Prinsa nāvi.

Tikmēr citi izdevumi raksta, ka Prinsa lidmašīna pirms divām nedēļām veica piespiedu nosēšanos tāpēc, ka dziedātājs pārdozējis opioīdus, nevis gripas dēļ, kā tika ziņots.

Tikmēr mediji, kā allaž, ir uzdevumu augstumos un veic savu izmeklēšanu par to, kas un kā varētu būt noticis. Piedāvājam 15 minūšu garu telesabiedrības ABC īsfilmu par Prinsa nāves apstākļiem:


57 gadus vecais Prinss bija starp pazīstamākajiem un ekstravagantākajiem mūziķiem pasaulē. Pagājušajā nedēļā tika veikta autopsija, taču tās rezultāti vēl nav publiskoti.

LETA/Kasjauns.lv/ Foto: Reuters/Vida Press/AFP/EPA

Tēmas