Slavenības
2016. gada 30. aprīlis, 17:49

Maģiskā Džonsona dēls labprāt valkā sieviešu drēbes, bet dzimumu mainīt neplāno. FOTO

Jauns.lv

Leģendārā amerikāņu basketbolista Maģiskā Džonsona (56) dēlam Ērvinam Džonsonam (sauktam par EJ Džonsonu) ir 23 gadu. Pēc ievērojamas nokrišanās svarā jaunietis ar lepnumu izrāda figūru dažādos pikantos un augumu atsedzošos tērpos.

Ērvins „EJ” Džonsons popularitāti iemantoja pēc dalības realitātes šovā „Rich Kids of Beverly Hills” („Beverlihilsas bagātie bērni”), kurā demonstrēja, cik grezni dzīvo bagāto un slaveno vecāku bērni. Nesen 23 gadus vecais jaunietis sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā redzams kleitā un rotājies ar zelta kaklarotu. „Nakts karaliene,” – šādu parakstu viņš pats devis attēlam.

Neraugoties uz to, ka Ērvins regulāri iziet sabiedrībā sieviešu drēbēs, viņš apgalvo, ka dzimuma maiņas operāciju neplāno. „Cilvēki tā nolēmuši, jo es valkāju sieviešu drēbes. Taču tas nenozīmē, ka grasos kļūt par sievieti!” – norādījis Ērvins.

Jaunietis neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju, bet viņa slavenais tēvs dēlu publiski atbalsta: „Mēs ar sievu mīlam, atbalstām un lepojamies par Ērvinu,” paziņojis Maģiskais Džonsons, kuram ir vēl divi bērni – meita Elīza (20) un dēls Andrē (34). Sportists arīdzan norāda, ka par dēla orientāciju zinājis vēl krietni agrāk, nekā par to uzzināja plašāka sabiedrība.

Maģiskā Džonsona dēls cieta no pārmērīga liekā svara un izšķīrās par labu kuņģa samazināšanas operācijai. Aizvadītā gada laikā viņam izdevies nokristies svarā par vairāk nekā 80 kilogramiem! „Operācija bija vien līdzeklis. Tā palīdzēja man uzsākt dzīvot tādu dzīvi, kādu vēlos,” norādījis jaunietis.

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas