Šova "Dejo ar zvaigzni 4" dalībnieki rīko jautru satikšanās ballīti. FOTO
Pēdējās sezonas uzvarētāju pašiņš Lienei Greifānei un Viktoram Haritonovam.
Slavenības
2016. gada 30. aprīlis, 19:13

Šova "Dejo ar zvaigzni 4" dalībnieki rīko jautru satikšanās ballīti. FOTO

Jauns.lv

Piektdienas, 29. aprīļa, vakarā atkalsatikšanās ballīti Vecrīgas klubā „9.vilnis” rīkoja šova „Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieki.

Šovā „Dejo ar zvaigzni 4” uzvaru tieši pirms gada svinēja dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs, un tā dalībnieki piektdien rīkoja satikšanos naktsklubā. Ideja par to gaisā virmojusi jau sen, beidzot izdevies to arī īstenot. Pēc pulksten deviņiem vakarā šova bijušie dalībnieki sāka pulcēties klubā. Pirmā ieradās Liene Greifāne, drīz viņai pievienojās arī Viktors, pedagogi Valērijs un Agita Mironovi, Svetlana Loeva, Ansis Pūpols, Anna Lieckalniņa, Evija Skulte, Elmārs Tannis. Pēdējie pasākumam pievienojās ap pusnakti aktieris Gints Grāvelis un dejotājs ratiņkrēslā Mārtiņš Oliņš. Nebija tikai tie, kuri piektdien atradās ārzemēs, piemēram, Lolita Novikova un Diāna Kubasova. Uz ballīti sanākušie ironizēja, ka vienīgais, kurš atteicies viņiem pievienoties, ir fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš sevi nosaucis par asociālu būtni.

Satikšanās prieks šova bijušajiem dalībniekiem bija neviltots. Pēc ovācijām un sirsnīgas apkampšanās sanākušie ieturēja vakariņas, pārsprieda kuriozākos atgadījumus šova laikā, baudīja vīnu, grupas „Tumsa” jubilejas koncertu un kārtīgi izdejojās, tostarp – dziedot Lienei Greifānei. Bija padomāts arī par dāvanām – kluba biedra kartēm „uz mūžu” un „Tallink” kruīza dāvanu kartēm, pie kā izlozes kārtībā tika Ansis Pūpols un Svetlana Loeva. Visi bija vienisprātis, ka šova laiks bijis grūts, visi bijuši milzīga spēka un mērķtiecības pārņemti, piedzīvoti karsti strīdi un presē ne vienmēr tīkamas publikācijas, bet nu par to visu varot pasmaidīt, jo galu galā visi esot laimīgi par iespēju deju šovā piedalīties.


Kasjauns.lv / Foto: Agrita Grosbarte