Slavenības
2016. gada 1. maijs, 06:17

Ar cik šikiem ratiem savus mazuļus vizina Latvijas pilsētu mēri?

Jauns.lv

Jaundzimušo vecākiem būtisks lēmums ir bērnu ratiņu izvēle. Žurnāls "Kas Jauns" rāda, kādus ratus saviem mazuļiem iegādājušies Latvijas pilsētu – Ventspils, Valkas un Rīgas – vadītāji.

Lembergs dēlam izvēlas luksusu un sportiskumu

Ventspils mērs Aivars Lembergs (62) nopircis dārgus un vienlaikus izturīgus un labus zviedru uzņēmuma „Emmaljunga” ratus. Lembergs un viņa sieva Kristīne par vecākiem savam pirmajam kopīgajam mazulim kļuva šā gada 11. februārī. Dēlu nosauca par Artūru, un pirms dažām nedēļām Kristīne Lemberga savā feisbuka profilā publicēja fotogrāfiju, kurā redzams, ka jaundzimušais Artūrs mierīgi čuč ratos, kamēr viņas dēls no iepriekšējām attiecībām Martins Kristofers pavada laiku makšķerējot.

Ražotāji šos ratus raksturo kā vienus no ietilpīgākiem, sportiskākiem un pilnībā aprīkotākiem kombinētajiem ratiem. To būtiskākā iezīme – luksuss un sportiskums ar maksimāli nodrošinātu ērtību mazulim. Tie ir kvalitatīvi, droši un funkcionāli.

„Divi mīļi makšķernieki,” fotogrāfiju raksturo Kristīne Lemberga.

Valkas mērs meitu vizina trīsriteņu ratos

Valkas mērs un kapelas „Bumerangs” mūziķis Vents Armands Krauklis (52) meitu Dārtu Martu nolēmis vizināt itāļu firmas „Chicco” trīsriteņu ratos. Meita viņa sievai Līgai Avotai-Krauklei piedzima šā gada 24. marta rītā, un par mazulītes ierašanos pasaulē priecājas arī pāra jaunākais bērns Tomass, kas pēc mēneša svinēs piecu gadu dzimšanas dienu. Ražotāji pāra izvēlētos ratus raksturo kā funkcionālus, viegli vadāmus, kā arī tie nodrošina mazulim komfortu un aizsardzību jebkurā situācijā un gadalaikā. Tie ir ideāli piemēroti gan braukšanai pilsētā, gan pa nelīdzenām ceļa virsmām. „Šie ir mūsu pirmā bērna Tomasiņa rati, kurus vēl radu bērni palietoja. Ar mantu kultu neaizraujamies, esam praktiski cilvēki,” par meitiņas ratiem teic Vents Armands Krauklis.

Ušakova dēlam izturīgi un praktiski rati

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (39) par tēvu pirmdzimtajam kļuva pagājušā gada 18. martā. Viņš ar kundzi Ivetu Strautiņu-Ušakovu mazajam Tomam izvēlējās baltus zviedru firmas „Emmaljunga” ratus.

Šos ratus uzņēmums raksturo kā izturīgus, praktiskus, vienkāršus un pilnībā aprīkotus. Tie ir pasaulē spēcīgākie rati un spēj izturēt svaru līdz pat 40 kilogramiem.

Kasjauns.lv/Foto: no Venta Armanda Kraukļa privātā arhīva, Facebook