Šipkēvics juniors ar jauno pavadoni uzvedas dīvaini. FOTO
Jānis Šipkēvics un Zane Bērziņa, apmeklējot jauniestudējuma „Mežapīle” pirmizrādi.
Slavenības
2016. gada 1. maijs, 10:28

Šipkēvics juniors ar jauno pavadoni uzvedas dīvaini. FOTO

Jauns.lv

Mūziķis Jānis Šipkēvics juniors (33) ar savu menedžeri Zani Bērziņu (27). apmeklējot Elmāra Seņkova jauniestudējuma „Mežapīle” pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī bija tikpat samulsis no fotogrāfiem kā pērn vasarā, kad abi pirmoreiz tika manīti kopā zaļumos.

Izrādes pārtraukumā pāris izstāvēja rindu bārā, kur mūziķis iegādājās pa kafijas tasei sev un pavadonei. Dzerot kafiju, abi tērzēja gan savā starpā, gan ar citiem pirmizrādes viesiem, tomēr, ieraugot fotogrāfus, kļuva tramīgi un neapmierināti. Šipkēvica pavadone veikli atlēca sāņus vai pakāpās dažus soļus atpakaļ. Tikai atsākoties izrādei, Šipkēvics un Bērziņa beidza slapstīties, un ērti iekārtojās viens otram līdzās sēdvietās skatītāju zālē.

Jāteic, šī nav pirmā reize, kad, pamanīts līdzās menedžerei Zanei Bērziņai, Jānis Šipkēvics satrūkstas. Tāpat bija jau pērn vasarā, kad žurnāls „Kas Jauns” pāri pamanīja romantiskā piknikā Salacgrīvā, festivāla „Positivus” norises vietā. Toreiz Jānis un Zane pusdienoja, attālāk no pārējiem festivāla apmeklētājiem piesēduši mežiņā. Abi sēdēja blakus, taču, ieraugot fotogrāfu, Jānis no dāmas atlēca pārdesmit centimetrus, kā velns no krusta.

Jāņa un viņa līdzšinējās sievas dizaineres Leldes Ozoliņas ģimenes dzīve izjuka pirms pāris gadiem. Tolaik Lelde saviem draugiem neslēpa, ka ar Jāni kopā vairs nedzīvo. Jāņa un Leldes attiecības aizsākās aptuveni pirms 17 gadiem. Viņu kāzas, kas tika rīkotas lielā slepenībā, norisinājās 2008. gada septembra beigās, un tajās nepiedalījās pat Jāņa tēvs Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics. Žurnālam „Kas Jauns” Shipsi pirms dažiem gadiem pat lepojās, ka tieši spēcīgo jūtu ietekmē pret laulāto draudzeni tapis arī viens no grupas „Instrumenti” visu laiku populārākajiem hitiem „Apēst tevi”.

Vaicāts, vai iziešana sabiedrībā ar jauno draudzeni nozīmē, ka Jānis Šipkēvics beidzot arī likumīgi šķīris laulību ar līdzšinējo sievu Leldi, talantīgais mūziķis izvairīgi atbildēja: „Šis noteikti nav jautājums, ko es vēlētos apspriest šeit, teātra foajē.”

„Instrumenti” ar kompozīciju „Apēst tevi”


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, Uldis Valters, Inta Mengiša