foto: Mārtiņš Ziders
Ar Ditas Lūriņas uzstāšanos Kalnciema kvartālā nosvin Nacionālā teātra dienu
Pēc Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas uzstāšanās klātesošie aktrisei arī veltīja sirsnīgus aplausus.
Slavenības
2017. gada 10. septembris, 10:40

Ar Ditas Lūriņas uzstāšanos Kalnciema kvartālā nosvin Nacionālā teātra dienu

Kasjauns.lv

Sestdien 9. septembrī Kalnciema kvartālā aizritēja tradicionālā Latvijas Nacionālo teātra diena. Klātesošos ar dziesmām no teātra repertuāra priecēja Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nacionālā teātra diena Kalnciema kvartālā

2017. gada 9. septembrī Kalnciema kvartālā notika tradicionālā Latvijas Nacionālo teātra diena.

gallery icon
67

Latvijas Nacionālais teātris bija sagatavojis īpašu biļešu piedāvājumu tieši Kalnciema kvartāla tirgus apmeklētājiem, kā arī koncertu, kurā uzstājās aktrise Dita Lūriņa grupas „Undertango” pavadībā. Nacionālais teātris ar Ditas Lūriņas starpniecību pārsteidza tirgus apmeklētājus ar skanīgām dziesmām no teātra izrādēm, organizēja konkursu un dalīja balvas, kurās bija ieejas biļetes uz dažādām teātra izrādēm.

Pasākuma norises laikā bija ko darīt arī pašiem mazākajiem Kalnciema kvartāla apmeklētājiem, jo  bija arī radošās darbnīcas bērniem kopā ar teātra dekoratori un pedagoģi Sanitu Mickus.

Savukārt pašā Kalnciema ielas tirdziņā bija iespējams atrast iecienītas rudens veltes – ābolus, cidonijas, Latvijā audzētas melones, krūmmellenes un brūklenes. Tikmēr amatnieki sarūpējuši siltas jakas, cepures un šalles, kā arī dažādus aksesuārus.