Eiropa sajūsmā par Justa Eirovīzijas dziesmu! VIDEO
Slavenības
2016. gada 2. maijs, 14:52

Eiropa sajūsmā par Justa Eirovīzijas dziesmu! VIDEO

Jauns.lv

1. maijā publicēts Latvijas pārstāvja Justa Sirmā Eirovīzijas dziesmas „Heartbeat” videoklips, kas jau nepilnas dienas laikā skatīts teju 50 000 reižu un guvis pozitīvas atsauksmes no Eirovīzijas faniem visā Eiropā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

 

Mūzikas videoklipa producente ir Jūlija Fricsone, bet mūzikas videoklipa režisors ir Andžejs Gavrišs. „Mēs vēlējāmies pastāstīt par to, ka mīlestība rodas ne tikai ar pirmo acu skatienu, bet arī ar pirmo smaržu. Par to, kā mīlestība var reibināt mūsu prātus un izdarīt izvēli mūsu vietā. Var sacīt, ka tas ir stāsts par sievietes smaržu. Šajā mūzikas videoklipā mēs apspēlējam dziesmas būtību – tā ir par sarežģītām attiecībām,” paskaidro klipa autors Andžejs Gavrišs.

Justs, kurš jau šajās dienās dosies uz Zviedriju, kur 8. maijā notiks 61. Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšana, teic, ka dziesmas „Heartbeat” videoklipa filmēšana ilga divas dienas un galvenās varones lomu spēlējušas trīs aktrises uzreiz.

Justa izpildītās dziesmas „Heartbeat” videoklips jau novērtēts un guvis atzinīgas atsauksmes. Neviens vien Eirovīzijas fans youtub.com vietnē iekomentējis, ka tieši šī dziesma ir viņa favorīte un pelnījusi uzvaru! Proti maksimālo – 12 punktu – skaitu komentāros dod ne tikai fani no Lietuvas un Igaunijas, bet arī no Rumānijas, Bulgārijas, Francijas, Holandes, Izraēlas, Polijas, Krievijas, Spānijas, Slovēnijas un citām valstīm.

 

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto