foto: Eddie Mulholland/REX/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna un viņas mazā māsa Pipa vēloties "palikt stāvoklī vienā laikā"
Ja hercogiene Ketrīna un Pipa paliks stāvoklī aptuveni vienā laikā, māsas piepildīs vienu no saviem lielākajiem sapņiem.
Slavenības
2017. gada 3. septembris, 06:20

Hercogiene Ketrīna un viņas mazā māsa Pipa vēloties "palikt stāvoklī vienā laikā"

Kasjauns.lv

Baumo, ka māsiņas Midltones pārņēmis bēbīšu drudzis. Hercogiene Ketrīna un viņas māsa Pipa gribot mazuļus, un sapņojot, ka varētu tos iznēsāt vienā laikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna ar māsu Pipu

Hercogiene Ketrīna ar māsu Pipu.

gallery icon
27

Karaļnamam pietuvinātas personas apgalvo, ka hercogiene Ketrīna sapņojot par trešo bērnu jau kopš brīža, kad 2015. gadā pasaulē nāca viņas un prinča Viljama otrā atvase – princese Šarlote. Taču līdz šim nebija piemērots brīdis, lai domātu par trešo grūtniecību.

„Viņa gribēja vēl vienu bērnu jau tūlīt pēc otrā laišanas pasaulē,” slavenību žurnālam „Us Weekly” apgalvo kāds no ģimenes draugiem. Taču tā kā hercogienei jau bija jārūpējas par diviem maziem bērniem – princi Džordžu un princesi Šarloti, kā arī jāatrod laiks karalisko pienākumu pildīšanai, nebija piemērots brīdis, lai realizētu sapni par trešo mazuli.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon
96

„Viņi viens otram apsolīja, ka pat nedomās par vēl vienu bērnu līdz nebūs tam reāli gatavi un nejutīs, ka ir īstais laiks,” teic paziņa.

Ja var ticēt šim ziņu avotam, tad „īstais laiks” ir šobrīd!

„Viņi tagad vēlas, lai grūtniecība iestājas pēc iespējas ātrāk,” paziņa izteicies par Ketrīnu un Viljamu.

Arī hercogienes māsa Pipa trīs mēnešus pēc kāzām ar miljonāru Džeimsu Metjūsu sapņojot par ģimenes pieaugumu. Ja abām māsām iecerētais izdotos, viņu bērni varētu būt lieliski rotaļu biedri, jo būtu vienā vecumā.

Hercogiene Ketrīna ar bērniem vēro „Trooping The Colour” parādi

Hercogiene Ketrīna ar bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu uz Bekingemas pils balkona vēroja „Trooping The Color” parādi, kas rīkota ...

gallery icon
63

Kāds no Ketrīnas māsas paziņām apgalvo, ka Pipa ar vīru šobrīd īpaši „piestrādājot pie tā, lai tiktu pie bērna”.

„Par ģimenes pieaugumu viņi runāja vēl krietni pirms kāzām,” apliecina paziņa.

Ja Pipa un Ketrīna paliks stāvoklī aptuveni vienā laikā, māsas piepildīs vienu no saviem lielākajiem sapņiem. „Viņas jau sen sapņojušas par to,” atzinis kāds Midltonu ģimenes draugs. „Kopīgs bērnu gaidīšanas laiks būtu kas fantastisks.”

Hercogiene Ketrīna un viņas bērni

gallery icon
45

Tā kā Viljams un Ketrīna ar bērniem pārcēlušies atpakaļ uz dzīvi Londonā, šī ideja par vienlaicīgām grūtniecībām kļuvusi vēl jo vilinošāka abām draudzīgajām māsām. Viņas varētu kopīgi iet iegādāties bērnu drēbītes un apmeklēt topošo māmiņu jogas nodarbības. Bet sabiedrība, protams, degtu nepacietībā redzēt fotogrāfijas.

Hercogienei Ketrīnai 35!

gallery icon
36
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās