Pagrūti saprast, kāpēc šī pieklājīgā paskata sieviete darīja ko šādu... FOTO
Sašutumu izsaukusi omīte, kura mazmeitiņai ļāva čurāt lidmašīnas salonā. Kas gan tās par manierēm?!
Trakā pasaule
2016. gada 3. maijs, 13:12

Pagrūti saprast, kāpēc šī pieklājīgā paskata sieviete darīja ko šādu... FOTO

Jauns.lv

Bēdīgu slavu internetā ieguvusi kāda vecmāmiņa, kura vienā mierā ļāva mazmeitai dabiskās vajadzības nokārtot turpat lidmašīnas salonā uz paklāja. Viņa bērnu pat pieturējusi. Attēlus uzņēmis sašutis pasažieris turpat blakus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ķīnas iekšējā avioreisā pasažieri nesen piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu, kad kāda vecmāmiņa ļāva mazmeitiņai čurāt tieši uz salona grīdas, ziņoja interneta portāls “Shanghaiist”.

Incidents notika reisā no Džendžovas uz Pekinu, un tuvumā sēdošs pasažieris tā fotogrāfijas publiskoja internetā.

Pasažieris pastāstīja, ka meitene paziņojusi vecmāmiņai par vajadzību iet uz podiņa. Vecmāmiņa nevis aizveda meiteni uz tualeti, bet vienkārši novilka viņai bikses un pēc dažām sekundēm pasažieri šausmās sadzirdēja, kā meitene urinē uz grīdas.

Interneta sabiedrība pauda riebumu par notikušo. “Dažiem maniem līdzpilsoņiem tualete ir visur,” žēlojās viens interneta lietotājs. “Pateicoties šādai izglītošanai, kad šī meitene izaugs, viņa būs tāda pati,” secināja cits.

Ķīnā ir ziņots par vēl riebīgākiem incidentiem lidmašīnās. Pērn vecāki aviokompānijas “Shenzhen Airlines” reisā no Nankinas uz Guandžovu ļāva savam bērnam izkārnīties salonā, jo lidmašīnas tualetes bijušas "pārāk mazas”. Gadu pirms tam cita ķīniešu ģimene aviosabiedrības ‘’Delta Airlines” reisā no Pekinas uz ASV ļāva savam bērnam nokārtot vajadzības salona ejā starp sēdvietām.   

BNS/Foto: Twitter