foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Tā izskatās Arnolda Švarcenegera miesassargi
Arnolds Švarcenegers ar abiem miesassargiem un dēlu Džozefu Baenu aizvadītajā gadā.
Slavenības
2017. gada 23. augusts, 11:46

Tā izskatās Arnolda Švarcenegera miesassargi

Kasjauns.lv

Grāvējfilmās Arnolds Švarcenegers viens pats kailām rokām var tikt galā ar rūdītiem noziedzniekiem, ja nepieciešams. Šim muskuļu kalnam ceļā nespēj stāties nekas. Taču dzīvē slavenajai filmu zvaigznei ir miesassargi, turklāt vēl būdīgāki, vēl muskuļotāki nekā „dzelzs Ārnijs” pats!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Arnolds Švarcenegers un viņa miesassargi

Lai gan gadu gaitā tie mainījušies, ievērots, ka ilgāku laiku aktieris un bijušais politiķis Arnolds Švarcenegers ir uzticīgs diviem miesassargiem, ...

gallery icon
43

Arnolds Švarcenegers jau 15 gadu vecumā izcīnīja pirmās uzvaras kultūrisma sacensībās, bet 20 gadu vecumā kļuva par „Misteru Visumu” („Mr Universe”) starptautiskajās amatieru kultūristu sacensībās, būdams visjaunākais, kurš jebkad ieguvis šo titulu. Vēlāk, kad viņš pievērsās aktiera karjerai, spēlēja sīkstu varoņu lomas, kā piemēram, plašu popularitāti iemantojušo Terminatoru. Droši var teikt, ka spēka vīram Švarcenegeram reti kurš uzdrošinātos stāties pretim.

foto: AKM IMAGES / Splash News/ Vida Press
Līdzās šiem miesassargiem pat muskuļu kalns Švarcenegers izskatās mazs.

Tomēr pat viņam ir miesassargi. Lai gan gadu gaitā tie mainījušies, ievērots, ka ilgāku laiku aktieris un bijušais politiķis bijis uzticīgs diviem miesassargiem, kas būdīguma ziņā pārspēj Švarcenegeru pašu un liek līdzās izskatīties mazam.

foto: Juliano/X17online.com/All Over P/ Vida Press
Švarcenegera apsardzes vīru rindās ir arī šis glītais puisis. Pirmajā acumirklī viņš pat neatgādina miesassargu, drīzāk „kaut kur redzētu” aktieri vai modeli.