foto: insight media/ Vida Press
Kļuvis zināms, kādas rotaļlietas vecāki aizlieguši princim Džordžam un princesei Šarlotei
Hercogiene Ketrīna un princis Viljams saviem bērniem cenšas nodrošināt pēc iespējas normālāku bērnību.
Slavenības
2017. gada 22. augusts, 13:59

Kļuvis zināms, kādas rotaļlietas vecāki aizlieguši princim Džordžam un princesei Šarlotei

Kasjauns.lv

Nākamais Anglijas karalis princis Džordžs un viņa mazā māsa princese Šarlote šobrīd ir paši apjūsmotākie karaļnama pārstāvji, tomēr vecāki rūpējas, lai bērnu ikdiena būtu tik ikdienišķa, cik vien tas iespējams, un daudz neatšķirtos no citu bērnu dzīves. Ir tikai viena atšķirība. Mazajiem karaļbērniem liegts rotaļāties ar to, ko vairums vecāku mūsdienās labprāt dod savām atvasēm, lai tik mājās būtu miers.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan karaliskās ģimenes kapitāls novērtēts aptuveni 20 miljardu dolāru apmērā, princis Džordžs un princese Šarlote dzīvo salīdzinoši normālu bērnību, ko viņiem cenšas nodrošināt abi vecāki – princis Viljams un hercogiene Ketrīna.

foto: Retropix / Splash News/ Vida Press
Princi Džordžu šobrīd aizrauj „viss, kas ir uz riteņiem”.

Slavenību žurnāls „Us Weekly” informē, ka abiem vecākiem ir stingrs viedoklis par to, kādas rotaļlietas drīkst būt viņu bērniem. Prinča Džordža un princeses Šarlotes rotaļu istabā neatradīsiet neko no elektronikas – ne datorus, ne planšetdatorus, pie kā mūsdienās aizņemtie vecāki bieži vien pieradina bērnus ātrāk, nekā tie iemācās pat staigāt.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Princesei Šarlotei šobrīd ir posms, kad patīk viss, kas saistīts ar pasaku princesēm. To, ka viņa pati ir īsta princese, mazā vēl neapzinās.

„Šīs lietas bērni uztver kā mammītes un tēta rotaļlietas, kas nav domātas mazajiem,” žurnāla reportierim paskaidrojis kāds no karaliskajai ģimenei tuviem cilvēkiem. „Tā kā Viljams un Ketrīna paši uzauga bez elektroniskām ierīcēm sevis izklaidēšanai, viņi iz pārliecināti, ka bērniem nepieciešamas īstas rotaļlietas, spēlēs brīvā dabā un aktivitātes, kas rosina iztēli. Viņi dzīvo ļoti normālu ģimenes dzīvi.”

Hercogiene Ketrīna ar bērniem vēro „Trooping The Colour” parādi

Hercogiene Ketrīna ar bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu uz Bekingemas pils balkona vēroja „Trooping The Color” parādi, kas rīkota ...

gallery icon
63

Vārdā nenosauktais ģimenes draugs arīdzan apliecinājis, ka abi karaļbērni lieliski iztiek bez elektroniskajām spēlītēm. Princis Džordžs esot aizrāvies ar „visu, kam ir riteņi”, bet mazajai māsai Šarlotei – kā jau meitenei – šobrīd esot periods, kad interesē viss ar pasaku princesēm saistītais.

„Es nedomāju, ka viņa šobrīd to apzinās, ka pati ir īsta princese,” ģimenes draugs norādījis izdevumam „Us Weekly”.

Hercogiene Ketrīna un viņas bērni

gallery icon
45

Lai gan Džordžs jau saprotot, ka „pasaule, kurā viņš dzīvo, atšķiras no draugu ierastās vides”, vecāki ļoti piestrādā pie tā, lai viņam ar māsu bērnība būtu pēc iespējas tuvāka tai, kāda tā ir citiem bērniem, kas nav prinči un princeses.

„Protams, ir būtiski, lai viņi apzinātos savu izcelsmi,” teic zinātājs, „tai pašā laikā ir ārkārtīgi svarīgi, lai Džordžam un Šarlotei būtu tik parasta ikdiena, cik vien tas viņiem iespējams.”

Mīlošais tētis princis Viljams

gallery icon
35

Savulaik tieši princese Diāna lauza karaļnamā iesīkstējušās normas un darīja visu, lai nodrošinātu saviem dēliem Viljamam un Harijam pēc iespējas normālāku bērnību. Viņa pati rūpējās par bērniem, neatstājot audzināšanu auklīšu un guvernanšu ziņā, kā tas bija pieņemts iepriekšējās paaudzēs karaļnamā.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās