Grāveļa deju partnere pārvarējusi krīzi attiecībās
Gints Grāvelis un Jeļena Tarana šovā “Dejo ar zvaigzni 4” pirms gada.
Slavenības
2016. gada 4. maijs, 11:33

Grāveļa deju partnere pārvarējusi krīzi attiecībās

Jauns.lv

Kad dejotāja, “Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieka Ginta Grāveļa skaistā partnere Jeļena Tarana piedalījās šovā, personiskajā dzīvē viņai tas nebija vieglākais laiks. Taču šovs tomēr nav šķīris Jeļenu no mīļotā puiša, bet gan – vēl vairāk satuvinājis.

Aktieris Gints Grāvelis un Latvijas čempione standarta un latīņamerikas dejās Jeļena Tarana ar izjustiem priekšnesumiem deju šovā bija kļuvuši teju par mīlas vēstnešiem. Ticamība abu jūtām laukumā bija tik liela, ka ne reizi vien par dejotājiem mēļoja arī kā par pāri dzīvē, kas ļoti nepatika Jeļenas draugam – skaņu iekārtu operatoram Aleksejam Gončaram. Viņš neieradās sveikt draudzeni nedz Dejo ar zvaigzni 4 pusfinālā, nedz finālā, un dejotājai nācās attaisnoties, ka draugs „bija darba komandējumā Vācijā”. Tomēr meitene neslēpa, ka laiks, kad piedalījās šovā, bijis saspringts viņu attiecībām gan intrigu, gan lielās slodzes dēļ. Finālā Jeļena izteica cerības, ka mīlas lietās viss būšot kārtībā.

Aizvadītās piektdienas vēlā vakarā, apritot gadam kopš šova izskaņas, tā dalībnieki atkal satikās jautrā ballītē Vecrīgas klubā “9. vilnis”. Uz pasākumu ieradās gandrīz visi, izņemot ārzemēs tobrīd esošo Lolitu Novikovu un Diānu Kubasovu, kā arī sevi par „asociālu būtni” dēvējošo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu. Lai arī ierobežotās vietas dēļ bija pieteikts pasākumu apmeklēt bez otrajām pusītēm, mīļi apkampušies, vieni no pirmajiem klubā ieradās Jeļena Tarana un Aleksejs Gončars. Visu vakaru jaunieši viens no otra neatkāpās ne soli, viens otram veltīja ciešus skatienus un bučiņas.

Jeļenas partneris Gints Grāvelis svinībām pievienojās pēc pāris stundām, kad visi jau bija kārtīgi iesiluši, ar iespaidīgu narcišu pušķi rokās un jautru garastāvokli. Tomēr ziedi netika vis učenītei, kā viņš šova laikā sauca partneri Jeļenu, bet gan deju pasniedzējai Agitai Mironovai. Savukārt sen neredzēto dejotāju viņš cieši apkampa un samīļoja.

Kā Jeļena atklāja portālam kasjaun.lv, laiks pēc šova viņas attiecībās ar mīļoto puisi Alekseju bijis visai saspringts. „Tas, kas gāja mums pāri, – šaubas, stress un nepietiekams laiks izrunāties – radīja mūsu attiecībās spriedzi. Var teikt, ka tam nācās tikt pāri. Saprotot, ka gribam būt kopā, to pārvarējām. Un tagad varu teikt, ka šovs mūsu attiecībām bija kā pārbaudījums. Tiekot tam pāri, ir kļuvis tikai labāk,” atklāj Jeļena. Bildināšanas gredzenu no drauga gan saņēmusi vēl neesot, arī kāzu datums plānots netiekot. Dejotāja domā, ka tas viss vēl priekšā.


Kasjauns.lv/Foto: Agrita Grosbarte