foto: Splash News/ Vida Press
Neredzīgais tenors Andrea Bočelli vizinās ar laivu un bauda citus pludmales priekus
Operdziedātājs Andrea Bočelli ar sievu Veroniku pie Vidusjūras.
Slavenības
2017. gada 21. augusts, 17:15

Neredzīgais tenors Andrea Bočelli vizinās ar laivu un bauda citus pludmales priekus

Kasjauns.lv

Laupīta acu gaisma nebūt nav iemesls, lai nebaudītu visus tos pašus dzīves sniegtos priekus, ko pārējie. To uzskatāmi pierāda izcilais itāliešu tenors Andrea Bočelli (58). Nesen viņš ar sievu Veroniku Berti (33) apmeklējis pludmali, kur baudījis sauli un jūru, kā arī devies braucienā ar laivu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tenors Andrea Bočelli ar sievu bauda atpūtu pludmalē

Izcilais itāliešu tenors Andrea Bočelli ar sievu Veroniku Berti apmeklējis pludmali, kur baudījis arī braucienu ar laivu.

gallery icon
16

Lai gan itāliešu tenors Andrea Bočelli ir neredzīgs, tas viņu neattur no dzīves baudīšanas. Solists bieži iecienījis izjādes ar zirgu un runā, ka arī slēpojot un pat braucot ar motociklu!

foto: Splash News/ Vida Press
Operdziedātājs Andrea Bočelli saka vislielāko paldies savai mātei, kas mācījusi viņam baudīt dzīvi tāpat kā to dara cilvēki, kam nav laupīta redze.

„Es vienmēr pateicos par savu dzīvi un par savu māti, kura nekad nav bijusi līdzjūtīga manam vājumam un nespēcībai, bet vienmēr izturējusies pret mani kā pret normālu, redzīgu bērnu. Kad es biju pavisam mazs, viņa mani iemeta ūdenī, ieveda futbola laukumā, viņa uzlika mani uz motocikla, veda mani uz kalniem slēpot, un iedeva manu pirmo zirgu, lai es varētu vadīt to. Tikai tā es varēju pārvarēt sevi un iepazīt šīs lietas. Tādā veidā esmu kļuvis stabils un nekad neatsakos no futbola spēlēšanas vai jāšanas ar zirgu. Es pat varu laisties lejā no kalna lielā ātrumā neizjūtot ne mazāko baiļu, un par to visu man ir jāpateicas savai mātei. Viņa nekad nav mani žēlojusi, nav uztvērusi manu nelaimi kā kaut ko žēlojamu, bet kā iespēju mani darīt labāku un palīdzēt man vairāk,” izteicies slavenais tenors.

Tenoram Andrea Bočelli konditori sarūpē īpašu dzimšanas dienas torti

Itāliešu tenoram Andrea Bočelli uzdāvina īpašu dzimšanas dienas torti, kas garnēta ar slavenajiem „makarūniem” un rotāta ar zeltītu Eifeļa torni. ...

gallery icon
25

Tenora Andrea Bočelli dēls Mateo pāraudzis tēvu

Izcilā itāliešu operdziedātāja Andrea Bočelli dēlam Mateo ir 17 gadu un viņš jau pāraudzis savu slaveno tēvu, kurš nebūt nav ...

gallery icon
20

Andrea Bočelli un Veronikas Berti kāzas

gallery icon
9

Pasaulslavenā tenora Andreas Bočelli uzstāšanās Rīgā

10. janvārī "Arēnā Rīga" simfoniskā orķestra pavadījumā uzstājās unikālās balss īpašnieks - pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli. Viņš klausītājiem Latvijā sniedza ...

gallery icon
25