Slavenības
2017. gada 22. augusts, 07:03

Bekhems paklausījis bērniem un vairs neizģērbjas reklāmām

Kasjauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems nesen kā pozējis vīriešu luksusa klases rokaspulsteņu zīmola „Tudor” reklāmas fotogrāfijām. Turklāt pilnībā apģērbies.

Deivids Bekhems reklamē rokaspulksteņus

Bijušais futbolists Deivids Bekhems izvēlēts par Šveices luksusa klases vīriešu rokaspulsteņu zīmola „Tudor” jauno reklāmas seju.

gallery icon
8

Pērn, kad Deivids Bekhems izdeva savu jaunāko aromātu „David Beckham Beyond”, pat odekolona reklāmas fotosesijā par seksīgāko vīrieti pasaulē atzītais sportists pozēja bez krekla, demonstrējot aizvien labi veidoto augumu un tetovējumiem klāto torsu.

Deivids Bekhems 2012. gada „H&M” reklāmas fotosesijā

gallery icon
4

Pirms vairākiem gadiem, kad Bekhems tikko kā sāka reklamēt apakšveļu, viņa dēli atzinās, ka esot kauns redzēt tēti uz reklāmas plakātiem teju kailu. Deivids solījās vairs nedarīt kaunu bērniem un neizģērbties reklāmas fotosesijās. Taču viņš šo solījumu ātri vien lauza. Sekoja aizvien jaunas apakšveļas kolekcijas, kuru laikā sportists izģērbās līdz pat apakšbiksītēm.

Deivids Bekhems 2007. gada un 2009. gada „Armani” reklāmas fotosesijā

gallery icon
4

Lai gan teicienu „sex sells” jeb to, ka plikumi piesaista, mēdz vairāk attiecināt uz daiļā dzimuma pārstāvēm, Bekhema mārketinga labi zināja, ko vēlas redzēt potenciālais pircējs. Viņu redzējums visticamāk bija pareizs, jo Bekhema reklamēto produkciju vienmēr pirka labi.

Deivids Bekhems piedāvā veļas un apģērbu kolekciju 2015. gada pavasarim

Sadarbībā ar zīmolu „H&M” Deivids Bekhems izstrādājis jaunāko apakšveļas un mājas tērpu „Bodywear” kolekciju un debitē ar pavisam jaunu apģērbu ...

gallery icon
11

Jaunajos rokaspulksteņu reklāmas attēlos gan Bekhems visbeidzot redzams apģērbts. Šveiciešu zīmols „Tudor” izvēlējies viņu par savu jauno reklāmas seju. „Viens no visu laiku visvairāk apbrīnotākajiem, apdāvinātākajiem un veiksmīgākajiem futbolistiem, filantrops, uzņēmējs un globāla stila ikona, kura dzīves ceļš iemieso tās pašas vērtības, kas padarīja zīmolu „Tudor” par tādu, kāds tas ir šodien,” savā oficiālajā paziņojumā teic „Tudor” pārstāvis, atklājot, kāpēc zīmols izvēlējies tieši Deividu Bekhemu par jauno reklāmas seju.

Deivids Bekhems reklamē jaunāko aromātu "David Beckham Beyond"

Bijušais futbolists Deivids Bekhems izģērbies, lai reklamētu savu jaunāko aromātu „David Beckham Beyond”. Tas esot ļoti vīrišķīgs un seksīgs aromāts, ...

gallery icon
7