Auguma aprisēs mainīgā Miša Bārtone pozē bikini. FOTO
Aktrise Miša Bārtone atkal ir labā formā un nesen piedalījusies bikini fotosesijā Santamonikas pludmalē.
Slavenības
2016. gada 5. maijs, 11:32

Auguma aprisēs mainīgā Miša Bārtone pozē bikini. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „The O.C.” zvaigznes Mišas Bārtones (30) augums bieži ir ļoti mainīgs. Te aktrise manīta izkāmējusi tieva, te atkal ievērojami pieņēmusies miesās. Reiz pat mainīgā Miša raksturota kā „kaulu kambaris ar lieko svaru”...

Holivudas aktrise Miša Bārtone, kas atpazīstamību iemantojusi ar lomu seriālā „The O.C.”, nesen piedalījusies fotosesijā Santamonikas pludmalē. Aktrise bija tērpusies baltā bikini un izskatījās atkal labā formā.

Lai gan scenāristi bija lēmuši Mišas Bārtones atveidotajai varonei seriālā „The O.C” (2003-2007) iet bojā trešās sezonas beigās, Mišas vārds laiku pa laikam parādās preses slejās. Lielākoties aktrise gan netiek pieminēta jaunu projektu sakarā, bet savas mainīgās figūras un dažādu privātās dzīves skandālu dēļ.

Miša cieš no zema pašvērtējuma. Kad nav tik daudz darba piedāvājumu kā gribētos vai neveicas privātajā dzīvē, viņa pie tā vaino savu izskatu un sāk sevi mocīt ar diētām. „Reiz mani prese nosauca par pārāk kaulainu, pat anorektisku. Es biju šokēta, ka kaut ko tādu saka par mani,” atceras Bārtone. Īsā laika posmā aktrise ievērojami pieņēmās svarā un viņas vārds atkal bija lasāms preses sleju pirmajās lappusēs, – taču šoreiz viņa bija iekļauta pārāk apaļīgo Holivudas zvaigžņu rindās. Miša regulāri sāka nodarboties ar sportu un ievēroja diētu – vienvārdsakot darīja visu, lai atkal atgūtu slaidu augumu.

Tā vien šķiet, lai ko Bārtone darītu – kādam tas nebūs pa prātam. Kamēr vieni šausminās par aktrises kārnumu, citi pēc laika jau vaimanā par pārlieku izteiktu celulītu, kāds redzams uz aktrises augšstilbiem.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press