Kirkorovs jubileju nosvinēja kopā ar Pugačovu. Kur Galkins?
Lūk, Filipa Kirkorova un Allas Pugačovas selfijs Filipa dzimšanas dienā.
Slavenības
2016. gada 6. maijs, 04:50

Kirkorovs jubileju nosvinēja kopā ar Pugačovu. Kur Galkins?

Jauns.lv

30. aprīlī Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs visai klusi, šaurā draugu un kolēģu lokā nosvinēja savu 49. dzimšanas dienu. Starp sveicējiem bija arī dziedātāja bijuši sieva Alla Pugačova.

Svinības notika kādā no Maskavas restorāniem. Jubilāru apsveikt ieradās viņa kolēģi šovbiznesā – producente Jana Rudkovskaja ar dēlu Aleksandru, modes mākslinieks Valentīns Judaškins ar sievu Marinu, dziedātāja Ļubova Uspenskaja, TV raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs ar sievu Natāliju Škuļevu, komponists Igors Krutojs, daiļslidotāja Tatjana Navka ar meitu Nadeždu, kā arī Krievijas lielākā estrādes zvaigzne Alla Pugačova.

Krikorovs kopā ar Pugačovu arī nobildējās un šo selfiju ar bijušo sievu publiskoja sociālajos tīklos, ierakstot: “Visi paši tuvākie bija šajā dienā kopā ar mani. Atzīmējām dzimšanas dienu un apsveicām cits citu Lieldienās un pavadījām mani uz Eirovīziju. Ne asakas!” Ar bildītēm no dzimšanas dienas padalījās arī citi svinību viesi, un, interesanti, ka nevienā no tām nebija redzams Allas Pugačovas vīrs Maksims Galkins. Vai tiešām viņš neieradās Kirkorova dzimšanas dienas svinībās, jo nav iekļauts starp viņa “pašiem tuvākajiem” ģimenes locekļiem, vai arī humorists gluži vienkārši tajā dienā bija aizņemts kur citur – par to šobrīd klusē pat Krievijas preses izdevumi.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram