foto: Juris Rozenbergs
Kombuļu Inesei kārtējais itāļu mīļotais atved makaronus, gaļu, telefonu un arī šiku somu
"Viņš nav cimperlīgs, ir tāds pats kā es. Ļoti emocionāls. Uzvedība un domugājiens kā man, tāpēc ļoti labi saprotamies," par Klaudio saka Inese.
Slavenības
2017. gada 10. augusts, 06:15

Kombuļu Inesei kārtējais itāļu mīļotais atved makaronus, gaļu, telefonu un arī šiku somu

Kasjauns.lv

Vēl pavisam nesen dziedātāja Kombuļu Inese (38) sunīja ārzemniekus un attiecībām meklēja ķirurgu, bet nu pie viņas ar dāvanām ieradies kārtējais itālis – elektriķis Klaudio Leoni (49).

Žurnāls “Kas Jauns” vēsta, ka Ineses ikdiena atkal ir izkrāšņota, jo pie viņas ciemojas itālis, ar kuru viņa internetā iepazinusies pagājušā gada oktobrī. Kopš tā laika ar itāli no Romas Inese uzturējusi regulārus kontaktus, bet nu viņš atlidojis uz Latviju un kopā ar dziedātāju nododas atpūtai. Itālis Latvijā ieradās uz desmit dienām nosvinēt Ineses dzimšanas dienu. „Viņš atveda gan itāļu makaronus, gan vītināto gaļu, gan vīnu un dažādus labumus. Tāpat man uzdāvināja jaunu telefonu un “Louis Vuitton” somiņu,” priecājas Inese.

foto: Juris Rozenbergs
Dzimšanas dienā Klaudio Inesei uzdāvinājis somiņu, kas ir ļoti līdzīga "Louis Vuitton" ražojumam, bet tomēr nav oriģināla.

Viņa atklāj, ka šo dienu laikā Klaudio viņai palīdz mājas solī – salika pat jauno skapi.

„Pēc visa tā, ko līdz šim esmu piedzīvojusi, sapratu – ja dzīvojam vienreiz, tad skaisti. Kaut vai desmit dienas, bet labāk, lai laime ir, nekā nav nekā. Vecu putru nekulsi, jādzīvo uz priekšu. Saldajiem solījumiem, ko saka vīrieši, gan vairs neticu, arī Klaudio teicu – ticēšu tikai tad, kad viņš, aizbraucot uz Itāliju, nākamajā dienā vai pēc nedēļas piezvanīs un runās tieši to pašu, ko runā tagad. Viņš man teica, ka ar manām jūtām nerotaļājas,” žurnālam “Kas Jauns” stāsta dziedātāja.

foto: Juris Rozenbergs
Klaudio ir saimniecisks vīrs - "vatsapā" Inesei palīdzējis pat iztīrīt izlietni.

Inese bilst, ka ar Klaudio jūtas labi. „Man ir tāda sajūta, ka viņu esmu satikusi jau sen. Viņš ir pirmais no ārzemniekiem, kurš zina, ka man bija vīrs un četri bērni, jo bijušais vīrs itālis Paskvāle Adario, no kura izšķīros pagājušā gada nogalē, šo patiesību pat nezināja. Tāpat es zinu visu par viņa pagātni. Arī to, ka laulībā viņš nodzīvojis vienpadsmit gadu,” par itāli stāsta dziedātāja. Inese priecājas, ka pēc rakstura Klaudio esot patīkams un abi varot labi saprasties: „Viņš nav cimperlīgs, ir tāds pats kā es. Ļoti emocionāls. Uzvedība un domugājiens kā man, tāpēc ļoti labi saprotamies. Jūtu, ka viņš man ir arī labs draugs. Kad viņš bija Itālijā, es viņam varēju piezvanīt jebkurā brīdī. Viņš man “vatsapā” pat ar padomu palīdzēja izlietni iztīrīt!” 

Pārāk lielas ilūzijas par nopietnām attiecībām dziedātāja gan nelolo, bet saka: „Var jau būt, ka viss izdodas. Tad es dzīvošu Itālijā. Itāļu valoda man nav problēma, to esmu apguvusi perfekti.”

Atraktīvā "Urlu ballīte", kurā uzstājās arī Kombuļu Inese

2016. gada 1. aprīlī Andrejsalā, atpūtas vietā “Noliktava Nr. 3,” tika organizēta “urlu ballīte”, kurā uzstājās arī Kombuļu Inese.

gallery icon
128