Bekhemu dēls mācās braukt. Vecāki sarūpē pavisam jaunu mersedesu. FOTO
Tā kā Bruklins Bekhems vēl tikai mācās braukt, likums paredz, ka vienmēr līdzās jābūt pieredzējušam autovadītājam. Kad puisis aizveda mammu Viktoriju līdz birojam, šofera blakussēdētāja vietā sēdās tētis Deivids, kurš pirms tam ceļu mēroja aizmugurējā sēdeklī.
Slavenības
2016. gada 7. maijs, 05:35

Bekhemu dēls mācās braukt. Vecāki sarūpē pavisam jaunu mersedesu. FOTO

Jauns.lv

Bijušā futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākajam dēlam ir jau 17 gadu un puisis gatavs kļūt par autovadītāju. Bruklins tagad bieži redzams Londonas ielās instruktora vai savu vecāku, pieredzējuši autobraucēju, pavadīts. Auto vadīšanu viņš mācās, stūrējot pavisam jaunu „Mercedes” C-klases spēkratu.

Vēl ne tik sen modes dizainere Viktorija Bekhema atzina, ka viņa sākot „nervozēt” jau tikai pie domas vien, ka varētu mācīt savam vecākajam dēlam braukt ar automašīnu. Ceturtdienas pēcpusdienā Bruklinam tomēr izdevies pierunāt mammu, lai viņa uzraudzītu dēla vingrināšanos braukšanā pa pārpildītajām Londonas ielām. Šajā braukšanas nodarbībā piedalījās arī Bruklina tētis Deivids Bekhems, kurš atradās automašīnas aizmugurējā sēdeklī un uzmanīja notiekošo. Tā vien šķiet, ka Bruklins būs labs autobraucējs, jo pa sastrēgušajām lielpilsētas ielām dārgo „Mercedes” automašīnu vadīja rāmi un bez mazākā stresa.

Bruklins bija sēdies pie stūres pavisam jaunai „Mercedes” C-klases automašīnai, kas maksā 37 000 sterliņu mārciņu (47 000 eiro). Ja citu nervozētu jau pie domas vien, ka sēž pie stūres tik dārgam spēkratam, Bruklins izskatījās absolūti mierīgs.

Tā kā Bruklins vēl tikai mācās braukt un viņam nav vēl izsniegta autovadītāja apliecība, likums paredz, ka līdzās māceklim vienmēr ir jābūt pieredzējušam autovadītajam. Viktorija sēdēja līdzās dēlam, kamēr viņš aizveda mammu uz darbu birojā. Pēcāk vietu blakus šoferītim ieņēma tētis Deivids.

Bruklins savu 17. dzimšanas dienu nosvinēja pirms diviem mēnešiem. Tas ir vecums, kad Lielbritānijā jauniešiem atļauts mācīties braukt ar auto un kārtot vadīšanas eksāmenu.

Šo divu mēnešu laikā Bruklins redzēts pie trīs dažādu luksusa spēkratu stūres, vingrināmies auto braukšanā. Viņš stūrējis arī „Mercedes” A-klases automašīnu un „Peugeot 208 Hatchback”.

Otrdienas pēcpusdienā Bruklins manīts pilsētas ielās instruktora pavadībā. Arī todien viņš stūrēja „Mercedes” C-klases automašīnu, tāpat kā dienā, kad veda mammu uz darbu. Daži uzskata, ka šis auto varētu būt vecāku dāvana dēlam.

Braukšanas mācību stundas laikā Bruklins izskatījās ļoti nosvērts, taču pieļāva kļūdu aiz priekšējā vējstikla nenovietojot zīmi, kas norāda, ka pie stūres brauc māceklis. Lielbritānijā par to draud soda punkti, ja cilvēks, kurš mācās braukt, neizvieto zīmi jeb tā nav atbilstoša lieluma. Anglijā šī zīme izskatās kā balts kvadrāts ar sarkanu burtu „L”, apzīmējot „learner” (māceklis).


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press