foto: Eduards Paņičevs
FOTOREPORTĀŽA: uz kino leģendu koncertu Jūrmalā ieradusies pat “Vieglu garu!” zvaigzne Barbara Briļska
Aktrise Barbara Briļska, kura kļuva slavena pēc galvenās lomas padomju komedijā "Vieglu garu!", ieradusies Jūrmalā.
Slavenības
2017. gada 2. augusts, 14:59

FOTOREPORTĀŽA: uz kino leģendu koncertu Jūrmalā ieradusies pat “Vieglu garu!” zvaigzne Barbara Briļska

Kasjauns.lv

Dzintaru koncertzālē Jūrmalā turpinās Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras pērle”, uz kuru ieradušās daudzas Padomju kino leģendas. Festivāla otrajā dienā koncertu vēroja pat kulta komēdijas “Vieglu garu!” galvenās lomas atveidotāja Barbara Briļska.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Festivāla “Jūras pērle” otrā diena

Dzintaru koncertzālē Jūrmalā notiek pirmais Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras pērle”, kas pulcē daudzas Padomju kino leģendas.

gallery icon
78

Festivālā "Jūras pērle” skan dziesmas no filmām, izrādēm un mūzikliem, pašu aktieru un mākslinieku izpildījumā. Festivālā piedalās tādas kino zvaigznes kā Vladas Bagdonas, Oļegs Basilašvili, Mihails Bojarskis, Nataļja Varlej, Aleksejs Vorobjovs, Fjodors Dobronravovs, Maksims Dunajevskis, Ivars Kalniņš, Igors Korņeļuks, Valerija Lanskaja, Viktors Ļebedevs, Irina Mazurkevič, Antons Makarskis, Vladimirs Meņšovs, Sergejs un Tatjana Ņikitini, Levons Oganesovs, Leonīds Serebreņņikovs, Igors Skļars, Jurijs Stojanovs, Semjons Strugačovs, Dmitrijs Haratjans un citi.

Festivāla otrajā dienā uzstājās arī vairāki Latvijas dziedātāji, tostarp Kristīna Zaharova, Andris Ābelīte un citi. Īpaši godināts tika aktieris Ivars Kalniņš, kuram todien bija dzimšanas diena, un kuram dziesmu veltīja pat Mihails Bojarskis.

Padomju kino zvaigznes satiekas Jūrmalā. Festivāla “Jūras pērle” pirmā diena

Dzintaru koncertzālē Jūrmalā sācies Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras pērle”, kas pulcē daudzas, jo daudzas Padomju kino leģendas ...

gallery icon
115