Eminema bijusī sieva mēģinājusi izdarīt pašnāvību
Kimberlija „Kima” Anna Skota 2007. gadā.
Slavenības
2016. gada 7. maijs, 13:49

Eminema bijusī sieva mēģinājusi izdarīt pašnāvību

Jauns.lv

Aizvadītā gada nogalē repera Eminema bijusī sieva un meitas Heilijas mamma – Kimberlija Anna Skota (43) – iekļuva nopietnā autoavārijā Mičiganā, ASV. Kima nesen publiski atzinusies, ka tā nav bijusi nejaušība...

Šonedēļ radio šovā „Mojo in the Morning” repera Eminema bijusī sieva Kima pirmoreiz saņēmusies atklāti pastāstīt par aizvadītajā gadā notikušo autoavāriju. Viņa atzinusies: avārija nebija traģisks nelaimes gadījums, viņa to izraisījusi apzināti! Kima gribējusi beigt dzīvi pašnāvībā. „Es biju uz ceļa, kur, izņemot mani, neviena cita nebija,” paskaidro Eminema bijusī sieva. „Es iedzēru alkoholu un tabletes, un nospiedu gāzes pedāli, vadot mašīnu tieši stabā.”

Kūleni apmetušo Kimas „Cadillac Escalade” automašīnu atrada grāvī netālu no ceļa. Lai gan auto bija stipri bojāts, pati Kima nebija guvusi dzīvībai bīstamas traumas. Viņai bija lauzta plaukstas pamatne un pirksti, smadzeņu satricinājums un vairākas skrambas uz ķermeņa. Pēc piecām slimnīcā pavadītām dienām viņu nogādāja tiesā. Prāva norisinās vēl aizvien. Aizstāvības advokāti cenšas panākt to, lai tiesa atzīstu, ka Kimberlija bija emocionāli nepieskaitāma.

Trīs mēnešus pēc avārijas – šā gada februārī – Kima sāka ārstēties no depresijas. Slimība saasinājās pēc tam, kad viņa zaudēja savu dvīņumāsu, kura nomira no narkotiku pārdozēšanas.

Kima apgalvo, ka šajā grūtajā brīdī viņai neizsakāmi lielu atbalstu sniedzis bijušais vīrs. „Viņš sniedza man reālu palīdzību,” radio šovā norādījusi Kima. „Mēs esam tuvi draugi un kopīgi cenšamies audzināt mūsu meitu.”

Eminema un Kimberlijas Skotas romāns aizsākās 1989. gadā, kad abi vēl bija pusaudži. 16 gadus vecā Kima un viņas māsa aizbēga no mājām un sāka dzīvot pie Eminema un viņa mātes. Kimas un Eminema attiecības ilga jau desmit gadus, kad 1999. gadā pāris visbeidzot nolēma apprecēties. Taču jau pēc dažiem laulībā nodzīvotiem gadiem viņi izšķīrās. Šajā brīdī Eminems bija jau trīs bērnu tēvs. 1995. gadā pasaulē nāca repera un Kimberlijas kopīgā meita Heilija. Eminems arī adoptēja Kimas meitu Vitniju, kuras tēvs ir cits vīrietis, kā arī Kimas māsas meitu Alainu Skotu.

2006. gadā Kima un Eminems nolēma dot attiecībām vēl vienu iespēju un apprecējās otru reizi, taču izšķīrās jau pēc dažiem mēnešiem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press