Mārtiņš Oliņš tikai tagad atguvies pēc deju šova
„Šķiet, esmu atguvis dvēseles spēku – gan emocionālo, gan fizisko, deja ir mans enerģijas avots,” priecājas Oliņš.
Slavenības
2016. gada 8. maijs, 04:50

Mārtiņš Oliņš tikai tagad atguvies pēc deju šova

Jauns.lv

„Šķiet, esmu atguvis dvēseles spēku – gan emocionālo, gan fizisko, deja ir mans enerģijas avots,” atzīst šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālists, Mārtiņš Oliņš (31), kurš atkal ir pievērsies dejošanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mārtiņš skatītāju atmiņās paliks kā puisis, kurš apliecināja, ka iespējams dejot pat tad, ja esi piekalts ratiņkrēslam. Viņš neslēpj, ka pēc šova juties gan fiziski, gan emocionāli iztukšots un gandrīz gadu nav spējis atgūties. Arī no dejošanas viņš pēc šova bija novērsies, un tikai nesen Mārtiņš atkal noķēris šo izjūtu, ka grib dejot. „Zināju, ka man patīk dejot, bet šķita, ka vairs nevaru, jo nav spēka. Domāju, man ļoti palīdzēja restartēties ceļojums uz Tenerifi, kur varēju pabūt viens pats citā vidē, saulē un pārdomāt savas dzīves notikumus un cilvēkus sev apkārt,” žurnālam “Kas Jauns” nupat atklājis Oliņš.

Kad atgriezies, viņš saņēmis uzaicinājumu piedalīties jaunā projektā. Proti, Mārtiņš būs redzams dejas izrādē “Vainīga”, kuras horeogrāfe un arī Oliņa partnere ir Līga Liberte. Jaunā iestudējuma vēstījums būšot „par to brīdi, kad saproti – visas pirmās reizes jau ir piedzīvotas”. „Par to, vai turpmākā dzīve būs tikai atkārtojumu kopums vai tomēr tu būsi tik drosmīgs un katru dienu sāksi kā pirmo, kā pēdējo, sāksi visu no jauna, ne no sākuma, bet no jauna. Par to brīdi, kad esi vainīgs pie visa skaistā un neglītā, kad jūties vainīgs pie tā, ka esi laimīgs,” klāsta Oliņš. Pie Līgas viņš dejojis vairākus gadus, pirms četriem gadiem kopā izveidojuši dejas izrādi par sapņiem Kā tev iet?.

„Šķiet, esmu atguvis dvēseles spēku – gan emocionālo, gan fizisko, deja ir mans enerģijas avots,” priecājas Oliņš. Izrādē būs redzama arī Maija Sukute, Linda Beķere, Samanta Smoktija, Aiga Rēdmane un Alise Kirilova. Izrādes būs skatāmas 19. un 20. maijā Rīgā, Zunda dārzā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Aiga Rēdmane (publicitātes), Toms Norde