foto: ekrānuzņēmums no video
Entonijs Kīdiss Rīgas centrā! "Red Hot Chili Peppers" solists apskauj kvēlākos fanus
Entonijs Kīdiss un daži no kvēlākajiem faniem.
Slavenības
2017. gada 27. jūlijs, 18:32

Entonijs Kīdiss Rīgas centrā! "Red Hot Chili Peppers" solists apskauj kvēlākos fanus

Kasjauns.lv

Slavenās ASV rokgrupas "Red Hot Chili Peppers" kvēlākie fani savus elkus sagaidīja pie Berga bazārā esošās viesnīcas "Bergs" ārdurvīm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ilgā gaidīšana vainagojās panākumiem un vairākiem bija neticama iespēja nonākt plecu pie pleca ar slavenās Kalifornijas rokgrupas solistu Entoniju Kīdisu, kurš, neskatoties uz apsardzes darbinieku klātbūtni, neatteica saviem faniem iespēju ātri nofotografēties, paspieda dažiem veiksminiekiem roku un citus pat apskāva.

Pie viesnīcas "Bergs" savus elkus sagaidīja arī divi no pasaules kolorītākajiem basketbola līdzjutējiem - Latvijā dzīvojošie lietuviešu izcelsmes brāļi Nauris un Normunds Macjus.

"Red Hot Chili Peppers" kvēlākie fani sagaida savus elkus pie viesnīcas

"Red Hot Chili Peppers" kvēlākie fani sagaida savus elkus pie viesnīcas.

gallery icon
9

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Lucavsalā šodien plkst.21.45 uzstāsies grupa "Red Hot Chili Peppers", atzīmējot savu jaunāko studijas albumu "The Gateway".

Sešu "Grammy" balvu ieguvējas 11.studijas albums ierindojies mūzikas aptauju un topu pirmajās vietās visā pasaulē. Jaunais ieraksts iekaroja "Billboard" albumu topa 1.vietu. Turklāt "The Getaway" kļuvis par grupas septīto albumu, kurš ir ierindojies "Top desmit". Pirmajā nedēļā pēc tā iznākšanas plate ierindojās topa pirmajā vietā Austrālijā, Beļģijā, Īrijā, Nīderlandē un Jaunzēlandē.

„Red Hot Chili Peppers” koncertā

„Red Hot Chili Peppers” koncertā.

gallery icon
13

"The Getaway" producējis "Danger Mouse", bet miksējis - Naidžels Godričs.

"Red Hot Chili Peppers" sastāvā ir dziedātājs Entonijs Kīdis, basģitārists Flī, bundzinieks Čads Smits un ģitārists Džošs Klinghofers. Grupa pārdevusi vairāk nekā 80 miljonus albumu eksemplāru, un pieci no grupas albumiem ieguvuši multiplatīna statusu. Grupa nominēta 16 "Grammy" balvām un no tām saņēmusi sešas, tostarp kategorijā "Labākais rokmūzikas izpildījums" par singlu "Dani California", "Labākā rokdziesma" par singlu "Scar Tissue" un "Labākais hārdroka vokāls" par singlu "Give It Away". 2012.gadā grupa tika uzņemta rokenrola slavas zālē.

"Red Hot Chili Peppers" koncertos veido fantastisku šovu

gallery icon
15

Mūziķus jau no plkst.19 iesildīs pašmāju grupa "Carnival Youth", kas pavisam nesen izdevusi savu jaunāko albumu "Vienā vilcienā" un augusta beigās rīkos koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē.

Tāpat pirms "Red Hot Chili Peppers" plkst.20 uz skatuves kāps ASV duets "Knower", kura priekšnesumā ar lielisku vokālu apvienots dabsteps un džezs.

"Red Hot Chili Peppers" filmējot klipu Losandželosā

gallery icon
19

Lai atvieglotu apmeklētāju nokļūšanu līdz Lucavsalai, no plkst.16 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts "Latvijas Universitāte - Lucavsala".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās