foto: Eduards Paņičevs
Vai prieka vēsts, un Zane Vaļicka ar vīru pārdzīvojuši šķirtības problēmas?
Zane koncertu apmeklēja melnā kleitā ar prāvu šķēlumu apakšdaļā. Gundars bija paņēmis viņas roku zem elkoņa.
Slavenības
2017. gada 27. jūlijs, 13:40

Vai prieka vēsts, un Zane Vaļicka ar vīru pārdzīvojuši šķirtības problēmas?

Kasjauns.lv

Aktrise Zane Vaļicka-Pētersone, kas pirms dažiem mēnešiem neslēpa, ka attiecībās ar vīru Gundaru Pētersonu ir krīze un jau teju gadu abi dzīvo atsevišķi, uz Krievijas repera Timati koncertu ieradās rokās sadevušies un atplaukuši ģimenes dzīvei.

Krievijas galvenā repera Timati uzstāšanās Dzintaru koncertzālē

2017. gada 26. jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstājās reperis Timati. Koncertu apmeklēja milzumdaudz dāmīšu īsos svārkos un kleitiņās, kā arī augstpapēžu ...

gallery icon
64

Aprīlī žurnālam “Kas Jauns” Zane pastāstīja, ka ar vīru Gundaru Pētersonu jau aptuveni deviņus mēnešus dzīvo atsevišķi. Abi arī pārtraukuši nēsāt laulību gredzenus. Pieņemot izaicinājumu karjerā, aktrises vīrs Gundars bija pārcēlies uz Ventspili, kur vada uzņēmumu, savukārt Zane ar bērniem palikusi ģimenes mājā Piņķos. Nespēdama apvienot sadzīvi, viņa arī pārtraukusi TV raidījuma “Dzīvīte” vadīšanu. „Raidījumā “Dzīvītē” vairs neesmu, jo to nevarēju savienot ar šā brīža apstākļiem,” atklāja aktrise. Par aiziešanu no darba TV viņa gan nepārdzīvoja, jo jau kādu laiku jutusi, ka radošajā dzīvē alkst pēc pārmaiņām.

foto: Eduards Paņičevs
Zane Vaļicka-Pētersone ar vīru Gundaru Pētersonu, apmeklējot Timati koncertu, spīdēja kā maija saulītes.


„Mājas dzīve un bērnu dzīve tagad ir pilnībā uz maniem pleciem. Mūsu meita Ieva, kas mācās Babītē, nopietni dejo balles dejas, tāpēc man viņa ir jāvadā uz nodarbībām Jūrmalā, savukārt Edvards katru rītu jāved uz vilcienu, jo viņš mācās Rīgā. Un tas viss, protams, ir jāapvieno arī ar darba gaitām,” skaidroja aktrise.
Zane un Gundars iepazinās 4. maijā pirms 15 gadiem, un 2002. gada 10. oktobrī viņi apprecējās. Abi allaž bijuši saskanīgs smalko aprindu pāris. Vēl tikai pirms dažiem gadiem Zane atzinās, ka jūtas vīra lolota un lutināta. „Gundars mani nevis mīl, bet dievina,” atklāja aktrise, kurai tagad ir grūti pierast pie situācijas, kad ģimene diendienā nav kopā, kā tas bijis līdz šim. „Gundars, protams, pa darbiem šiverēja arī iepriekš, tomēr vakaros atgriezās mājās un bijām kopā. Tagad vakari ir citādi...” Zane nopūtās. Jautāta, vai vakari tagad paiet sazvanoties un sarakstoties, Zane atbildēja: „Apmēram... Bet nav tik traki, jo pa nedēļas vidu viņš atskrien mājās, arī brīvdienās ir mājās. Tā tas ir jau kopš vasaras, tomēr es aizvien neesmu pieradusi,” atklāta bija Vaļicka-Pētersone.

Zanes Vaļickas vārdā nosauktās narcises iesvētību svētki

gallery icon
11