Izjukusi kāzu rīkotājas Sindijas Vildes laulība
Simpātiskās tumšmates Sindijas Vildes un viņas dēla tēva Jāņa Spingas laulība šķirta šā gada 25. janvārī.
Slavenības
2016. gada 9. maijs, 04:47

Izjukusi kāzu rīkotājas Sindijas Vildes laulība

Kasjauns.lv

Pēc gandrīz sešiem laulībā nodzīvotiem gadiem no vīra Jāņa Spingas (31) izšķīrusies kādreizējā TV šovu vadītāja un pasākumu aģentūras “Chocolate Events” īpašniece, kāzu rīkotāja Sindija Vilde (35), raksta žurnāls “Kas Jauns”.

Sindija un Jānis iepazinās 2005. gadā, kad katrs strādājis savā reklāmas aģentūrā. „Darbojos pie projekta, kur vajadzēja modeļus. Tā kā Jānis ir ne tikai dīdžejs, bet arī modelis, viņš nāca bildēties, un mums drīz vien nodibinājās labs kontakts,” pirms pāris gadiem savu iepazīšanās stāstu atklāja Sindija. Attiecību laikā tika dibināta pasākumu aģentūra, kurā pāris kļuva arī par biznesa partneriem. 2011. gada jūnijā Sindija un Jānis mija gredzenus, bet pēc gada oktobrī pasaulē nāca abu pirmdzimtais dēls Hugo. Tagad jau krietnu laiku Sindija savu pasākumu aģentūru vada viena, bet Jānis uzsācis pats savu biznesu, kā arī strādā par dīdžeju.

Sindija un Jānis savu attiecību laikā bija teju nešķirami. Abus vienoja gan kopīgā darbavieta, gan sadzīve, kā arī dēla audzināšana un atpūta. Jau pirms krietna laika, kad Sindija strādāja kopā ar vīru, viņa bažījās, vai strādāšana kopā neietekmēs viņu attiecības. 

Nu pierādījies, ka Jāņa un Sindijas attiecībām kopīgais bizness par labu nenāca. Par pāra attiecību krīzi klīda runas jau krietnu laiku. Viņi pēdējā pusgada laikā arī mēroja tālus ceļojumus viens bez otra. Jānis šajā pavasarī atpūtu baudīja Kubā, bet Sindija nesen atgriezās no ceļojuma Brazīlijā, kurp devās kopā ar draudzenēm.

Viņu tuvākie draugi zina stāstīt, ka Sindijas un Jāņa kaisle padzisusi galvenokārt tāpēc, ka abus vienoja kopīgs bizness un Sindijas jūtas pret vīru sākušas pamazām izplēnēt. Tieši viņa bijusi šķiršanās iniciatore. 

To, ka pārim nav vis īslaicīga attiecību krīze, bet šķiršanās ir apdomāts lēmums, apliecina tas, ka nu jau Sindija un Jānis vairs nenēsā laulību gredzenus un laulība ir šķirta arī oficiāli. Pēc šķiršanās Sindijai un Jānim izdevies saglabāt lieliskas, draudzīgas attiecības. Viņi turpina rūpēties par abu kopīgo atvasi – dēlu Hugo, arī dažādus pasākumus mēdz apmeklēt kopā. Par attiecībām un šķiršanos Sindija nevēlējās komentēt, taču Jānis atzina, ka vēl aizvien Sindija ir viņa tuvākais cilvēks un joprojām ir saglabājusies mīlestība.

Sindija Vilde plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama ar savu parādīšanos TV ekrānā, kur reiz vadīja TV spēli Priekšspēle kopā ar Viesturu Dūli. 1998. gadā Sindija tika kronēta par Mis Rīgu ’98, viņa piedalījusies arī citos skaistumkonkursos un strādājusi par modeli. Vēlāk Vilde atkal nokļuva televīzijā, kur divas sezonas bija iepazīšanās spēles Mīl nemīl un vēlāk dziedāšanas šova Divas zvaigznes vadītāja.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Facebook, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva