foto: Rojs Maizītis
Šimkus izprecina savus Latvijas Nacionālās operas un baleta kolēģus
Latvijas Nacionālās operas mākslinieku pāris – Rihards Millers Ērika Apeine salaulājās Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā.
2017. gada 25. jūlijs, 05:23

Šimkus izprecina savus Latvijas Nacionālās operas un baleta kolēģus

Jauns.lv

Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā 22. jūlijā salaulājās Latvijas Nacionālās operas mākslinieku pāris – baritons Rihards Millers (27) un Operas solistu koncertmeistare Ērika Apeine (30), vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Baritona Riharda Millera un operas solistu koncertmeistares Ērikas Apeines kāzas

2017. gada 22. jūlijā notika baritona Riharda Millera un operas solistu koncertmeistares Ērikas Apeines kāzas.

gallery icon
49

Rihards Millers un Ērika Apeine iepazinās studiju laikā Latvijas Mūzikas akadēmijā, bet mīlestība abiem uzplauka, kopā strādājot Latvijas Nacionālajā operā. Nu jau trīs gadus viņi ir kopā gan dzīvē, gan uz skatuves, un pērn 14. novembrī – Ērikas 30. dzimšanas dienā – Rihards mīļotajai sniedza saderināšanās gredzenu un izteica bildinājumu.
Kāzās piedalījās aptuveni 40 cilvēku – jaunā pāra tuvinieki, daži tuvākie draugi un Operas kolēģi. Baznīcā līgavainis ieradās jau laikus, bet līgavu pirms paša ceremonijas sākuma ar izrotātu auto atveda Elīna un Vestards Šimki. Aptuveni stundu garās laulību ceremonijas izskaņā vedēji visus priecēja ar uzstāšanos – baznīcu piepildīja krāšņs "Ave Maria" izpildījums.
Pēc tam kāzinieki uz šampanieti un uzkodām pulcējās Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcas klostera pagalmā, kur no vedējpāra šefību par pasākumu pārņēma svētku vadītājs Valters Krauze, gan aicinot saskandināt glāzes ar jaunlaulātajiem, gan informējot, ka vakarā svinības turpināsies viesu namā ārpus Rīgas.