foto: Mārtiņš Ziders
Ar vērienīgu koncertu un Allas Pugačovas klātbūtni aizvadīta festivāla „Laima Rendez Vous Jūrmala”  trešā diena
Laimas Vaikules uzstāšanās laikā netrūka pārsteidzoši un pārdomāti priekšnesumi.
Slavenības
2017. gada 23. jūlijs, 09:05

Ar vērienīgu koncertu un Allas Pugačovas klātbūtni aizvadīta festivāla „Laima Rendez Vous Jūrmala” trešā diena

Kasjauns.lv

Turpinoties festivālam "Rendez Vous" Jūrmalā, uz Laimas Vaikules un viņas draugu koncertiem arī sestdien plūda ļaužu pūļi. Bet starp skatītājiem visvairāk izcēlās dziedātāja Alla Pugačova, kura bija viena no atraktīvākajām koncerta fanēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šoreiz festivālā uzstājās tādi dziedātāji kā Laima Vaikule, Grigorijs Ļebss, Irina Bilika, Vladimirs Vinokurs, grupa „A’Studio”, Antra Stafecka un citi skatuves mākslinieki no Krievijas un Latvijas.


Pirms koncerta sākšanās pie ieejas Dzintaru koncertzālē izveidojās garas rindas. Koncerta apmeklētāju vidū bija  par oligarhu dēvētais Ainars Šlesers ar kundzi Inesi, producents  Andrejs Ēķis ar kundzi  Dainu un virkne uzņēmēju, kā piemēram Kirovs Limpans,  Jūlijs Krūmiņš un daudzi citi. Viena no viskošāk tērptajām koncerta apmeklētājām bija aktrise Agnese Zeltiņa, kura uz šo koncertu ieradās koši sarkanā kleitā un rokrokā sadevusies ar mīļoto vīrieti Rūdolfu Brēmani pozēja fotogrāfiem.

foto: Mārtiņš Ziders
Krievu estrādes primadonna Alla Pugačova neslēpa sajūsmu par savas draudzenes Laimas Vaikules uzstāšanos.


Daudzi  koncerta apmeklētāji bija patīkami pārsteigti, kad koncerta laikā Laima Vaikule pēkšņi uzrunāja skatītāju rindās esošo krievu estrādes primadonnu Allu Pugačovu un viņas vīru Maksimu Galkinu. Kā zināms Vaikule ar Pugačovu ir izsenis labas draudzenes. Pugačova pēc Vaikules uzrunas  uz mirkli piecēlās kājās un estrādes zvaigznei par godu skatītāju zālē  skanēja ilgstoši aplausi. Pugačova ar žestiem norādīja, ka nu jau gana aplaudēt un ieņēma savu sēdvietu.