foto: Vida Press
Jay Z mamma neparastā veidā paziņo: viņa ir lesbiete
Reperis Jay Z un viņa māte Glorija Kārtere.
Slavenības
2017. gada 20. jūlijs, 20:13

Jay Z mamma neparastā veidā paziņo: viņa ir lesbiete

Kasjauns.lv

Reperis Jay Z (47), kurš 12. jūnijā kopā ar dziedātāju Bejonsu kļuva par dvīnīšu vecākiem, pārsteidzis savus cienītājus ne vien ar mazuļu vārdiem, bet arī ar jauno albumu “4:44”. Šajā albumā viņš kādā dziesmā atklāj ilgi noslēpumā turētu faktu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savu 13. studijas albumu “4:44” Jay Z prezentēja 30. jūnijā. Mūzikas cienītājiem uzreiz bija atpazīstams reperim raksturīgais dziesmu skanējums. Taču, tikai labāk ieklausoties dziesmas “Smile” vārdos, ir saklausāma arī emocionāla Jay Z mammas Glorijas Kārteres atzīšanās. Izrādās, viņa visu šo laiku slēpusi, ka ir lesbiete.

Dziesmas teksts ir veidots kā dialogs, kurā māte ar dēlu apspriež viņas seksuālo orientāciju. Tā ir pirmā reize, kad gan reperis, gan viņa māte publiski runā par seksuālo identitāti, vēstī huffingtonpost.com.

Mammai bija četri bērni, bet viņa ir lesbiete / Viņa ilgu laiku bija spiesta izlikties, ka ir aktrise,” - ar šādiem vārdiem pie saviem klausītājiem vēršas Jay Z.

Savukārt Glorija Kārtere dzied: “Dzīve ēnā / Vai varat iedomāties, kas tā par dzīvi? / Ēnā cilvēki redz tevi laimīgu un brīvu, / Jo tu vēlies, lai viņi to redzētu.”

2012. gadā, sniedzot interviju CNN, reperis atzina, ka atbalsta viendzimuma laulības.

Dziedātājas Bejonsas māja Ņūorleānā

Popzvaigzne Bejonsa un viņas vīrs reperis Jay Z 2015. gadā iegādājās māju Ņūorleānā. Interesanti, ka reiz šī celtne bijusi baznīca.

gallery icon
21

Tēmas