foto: Publicitātes foto
Kārtējais plaģiāts? Aijas Andrejevas klips kaut kur jau redzēts
Aijas Andrejevas un viņa tēva Alex dziesma “Mēs pārejam uz tu” ir viena no šīs vasaras populārākajām latviešu jaunajām dziesmām. Tās autors ir Kaspars Ansons.
Slavenības
2017. gada 23. jūlijs, 05:49

Kārtējais plaģiāts? Aijas Andrejevas klips kaut kur jau redzēts

Kasjauns.lv

Jau vairākas nedēļas Latvijas radio dziesmu aptauju galvgalī atrodas dziedātājas Aijas Andrejevas un viņa tēva Alex jaunākais kopdarbs “Mēs pārejam uz tu”. Šai dziesmai ir tapis arī videoklips, taču melomāni vērš uzmanību, ka tas ir aizdomīgi līdzīgs Riannas, Kanje Vesta un Pola Makartnija 2015. gada kopdarbam “Four Five Seconds”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Foto no Aijas Andrejevas un viņa tēva Alex dziesmas videoklipa “Mēs pārejam uz tu” filmēšanas

Foto no Aijas Andrejevas un viņa tēva Alex dziesmas videoklipa “Mēs pārejam uz tu” filmēšanas.

gallery icon
15

Aijas Andrejevas dziesmas autors ir Aijas ilggadējais sadarbības partneris, ģitārists un producents Kaspars Ansons. Lūk, ko par šo dziesmu saka Aija: “Dziesma ir par ļaušanos būt, par godīgu ļaušanos un sastapšanos ar otru cilvēku. Ceru, ka katram pašam klausoties, veidosies savs stāsts.  “Pārejam uz Tu” man personīgi ir stāsts par pieņemšanu, par cilvēkiem manā ceļā, par pārmaiņām, par godīgu pāriešanu uz “Tu” ar sevi, cilvēkiem man apkārt, galu galā ar maniem klausītājiem. Viss plūst un mainās, bet mums katram ir pāris cilvēki, kuri ir klātesoši, pat ja kaut kādā brīdī ceļi pašķirās, Tu zini, ka, kaut kur blakus ir tie stabilie, tie Tavējie!  Un viens no tiem ir mans domubiedrs, komponists, producents un draugs Kaspars Ansons. Un mans smagsvars, manas saknes - tētis Alex, kurš dziesmā piedalās ar savu neatkārtojamo vokālu un piešķir tai pilnības sajūtu un jaudu!  Abi šie vīri ir ļoti svarīgi cilvēki manā dzīvē, tāpēc īpašs prieks, ka ar viņu atbalstu un piedalīšanos, tiek ieskandināts mana gaidāmā albuma pirmais singls! Šī kombinācija un enerģija dod pilnīgu drošības sajūtu, ka viss ir pa īstam, un būs labi!”

Aija Andrejeva un Alex - Mēs pārejam uz tu

Rianna, Kanje Vests, Pols Makartnijs “Four Five Seconds

Dziesmas “Mēs pārejam uz tu” video autors ir Uldis Dirnēns. Videoklips ir melnbalts, un tajā redzami trīs dziesmas izpildītāji – Aija Andrejeva, Alex un Kaspars Ansons ar ģitāru rokās. Gluži tāpat kā Riannas, Kanje Vesta un Pola Makartnija 2015. gada videoklipā “Four Five Seconds”, kas arī ir melnbalts, kur arī ir redzami trīs dziesmas izpildītāji un Pols Makartnijs ir ar ģitāru rokās. “Vai tiešām pašiem savu ideju nav?” vaicā sašutušie melonāni, vēršot uzmanību, ka savā klipā Aija Andrejeva pat saģērbusies līdzīgi kā Rianna pirms diviem gadiem klipā “Four Five Seconds”!

Vai tiešām klips ir plaģiāts? Vērtējiet paši!