foto: Splash News/ Vida Press
Antonio Banderass ar draudzeni atpūšas Itālijā, plunčājoties viesnīcas baseinā
Aktieris Antonio Banderass ar draudzeni Nikolu Kimpelu Itālijas kūrortā.
Slavenības
2017. gada 25. jūlijs, 10:46

Antonio Banderass ar draudzeni atpūšas Itālijā, plunčājoties viesnīcas baseinā

Kasjauns.lv

Spāņu izcelsmes Holivudas aktieris Antonio Banderass (56) bauda brīvdienas Itālijā kopā ar savu mīļoto sievieti Nikolu Kimpelu (37).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Antonio Banderass ar draudzeni atpūšas Itālijā

Spāņu aktieris Antonio Banderass ar draudzeni Nikolu Kimpelu devies brīvdienās uz Itāliju.

gallery icon
27

Kad 2014. gadā izšķīrās par Holivudas paraugpāri uzskatītais Antonio Banderass un Melānija Grifita, daudziem labpatika trīt mēles, ka aktieri laikam piemeklējusi pusmūža vīrieša krīze un ar savu gados jauno draudzeni viņš ilgi kopā nepaliks.

Pagājis mazliet vairāk par diviem gadiem un Antonio Banderass aizvien ir kopā ar savu Nikolu, un abi kopā izskatās laimīgi.

foto: Splash News/ Vida Press

Banderass un Kimpela sāka satikties īsi pēc tam, kad aktieris izšķīrās no sievas aktrises Melānijas Grifitas (59), ar kuru laulībā bija nodzīvojis vairāk nekā 18 gadus un kļuvis par tēvu kopīgajai meitai Stellai (20).

„Mēs ar Nikolu iepazināmies Kannu kinofestivālā, bet tolaik abi sapratām, ka mums nekas nevar būt. Es aizvien biju precējies, mūsu romāns aizsākās vēlāk,” spāņu žurnālistiem savulaik atzinās Banderass. Viņš arī licis noprast, ka burvīgā draudzene, kura dzimusi Nīderlandē un pēc profesijas ir investīciju baņķiere, nebija iemesls, kāpēc viņš šķīris laulību ar Melāniju Grifitu. „Viņa man teica: ‘Tev vispirms jātiek galā ar savām problēmām, tālāk jau redzēsim’,” atzinies aktieris.

Antonio Banderass un Nikola Kimpela Romā

gallery icon
12

Antonio Banderass nopērk saliekamu māju Anglijā

Populārais spāņu izcelsmes Holivudas aktieris Antonio Banderass sev un draudzenei Nikolai Kimpelai nopircis mīlas ligzdiņu Anglijā. Vācu būvniecības firmas „Huf ...

gallery icon
11

Antonio Banderass ar jauno draudzeni Spānijā

54 gadus vecais Antonio Banderass ar 34 gadus veco draudzeni Nikolu Kimpelu apmeklējis savu dzimto Spānijas pilsētu Malagu.

gallery icon
26