foto: Coleman-Rayner/Vida Press/ Vida Press
Pasaulē smukākais noziedznieks aizgājis no sievas un bučojas ar citu
Par smukāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss tagad bauda dzīvi miljardiera meitas sabiedrības dāmas Hlojas Grīnas apskāvienos. Sievu, ar kuru bija precējies astoņus gadus, un abu kopīgos trīs bērnus Mīkss šobrīd pametis.
Slavenības
2017. gada 20. jūlijs, 18:06

Pasaulē smukākais noziedznieks aizgājis no sievas un bučojas ar citu

Kasjauns.lv

Par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss (33) pēc iznākšanas no ieslodzījuma kļuva par modeli. Negaidītā slava viņam pagalam sagrozījusi galvu. Pēc astoņiem laulībā pavadītiem gadiem un trim pasaulē sagaidītiem bērniem Mīkss pametis sievu un redzēts maigojamies ar kādu no tā sauktajām sabiedrības dāmām.

Džeremijs Mīkss maigojas ar sabiedrības dāmu Hloju Grīnu

Pēc iznākšanas no ieslodzījuma Džeremijs Mīkss kļuva par modeli. Slava darījusi savu. Mīkss pametis sievu, ar kuru bija precējies astoņus ...

gallery icon
14

Bijušais noziedznieks Džeremijs Mīkss nesen redzēts atpūšamies Losandželosas viesnīcas peldbaseinā kopā ar sabiedrības dāmu Hloju Grīnu (26). Pāris nekautrējās izrādīt savas nule uzplaukušās jūtas arī publiskā vidē. Plunčājoties baseinā abi nespēja atraut viens no otra rokas un kaislīgi skūpstījās.

Hloja Grīna ir miljardiera sera Filipa Grīna meita. Jau pirms pāris nedēļām paklīda pirmās baumas, ka Džeremijs Mīkss pametis sievu un ģimeni, un devies izklaidēties kopā ar veikalu tīkla „Topshop” mantinieci Hloju Grīnu. Abi bija manīti uz luksusa jahtas pie Turcijas krastiem. Grīna neapdomīgi pati savā „Instagram” blogā atrādījusi fotogrāfiju, kurā redzama skūpstāmies ar jauno mīlu – Džeremiju Mīksu. Viņa gan šo attēlu drīz pēc tam izdzēsa. Sākotnēji sabiedrības dāma to bija parakstījusi sekojošiem patosīgiem vārdiem: "Tas ir tikai sākums... Mēs novērtējam jūsu mīlestību un arī naidu".

foto: Photographer Group / Splash News/ Vida Press
Džeremijs un veikalu tīkla "Topshop" mantiniece Hloja Grīna.

Vienlaikus Džeremija Mīksa sieva Melisa, ar kuru viņš ir precējies jau 8 gadus, sociālajos tīklos ievietojusi pašbildi ar zemtekstu, ka viņai viss ir kārtībā un par Mīksa neuzticību asarās nemirkst. Jāpiebilst, ka paša Mīksa sekotāji viņa profilā pauž nosodījumu par šādu viņa rīcību, tāpēc arī Mīkss izdzēsis visas bildes, kurās redzams kopā ar savu jauno un bagāto mīļāko.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka izskatīgais "nelietis" Džeremijs Mīkss kļuva pasaulslavens 2014. gadā – tikai un vienīgi savas ārienes dēļ. Dāmas jūsmoja par viņa "bēbīšzilajām" acīm un vīrišķīgo žokli.

Pēc iznākšanas no cietuma Mīkss kļuva par visnotaļ pieprasītu modeli. Pašķiršanos no sievas Melisas viņš pagaidām nav komentējis.

Džeremijs Mīkss kā modelis strādā Milānas modes nedēļā

Par smukāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss kļuvis par pieprasītu modeli un nesen kā piedalījies prestižajā Milānas modes nedēļā, demonstrējot „Philipp ...

gallery icon
37

2014. gadā Džeremijs Mīkss, kurš jau iepriekš bijis sodīts, tika aizturēts par nelikumīgu ieroču glabāšanu, un ASV Stoktonas pilsētas policijas departaments vīrieša foto ievietojis savā „Facebook” lapā, lūdzot atsaukties iespējamos cietušos.
Notiesātais 33 gadus vecais Džeremijs pirms diviem gadiem kļuva par daudzu sieviešu sapni. Īsā laikā Mīksa foto izraisīja rezonansi sieviešu vidū, kuras grasījās samaksāt vienalga kādu summu, lai tikai šis smukulītis tiktu izpestīts no cietuma un būtu kopā tieši ar viņu.  
 
Apsūdzētais pats atzinis, ka viņa pagātne ir diezgan tumša un viņš ar to nelepojoties.
Viņš arīdzan paziņojis, ka negaidītā popularitāte viņam bijusi pārsteigums. Neņemot vērā apcietinājumu, Džeremijs pirms diviem gadiem parakstīja līgumu ar reklāmas aģentūru un pēc iznākšanas brīvība solījās uzsākt modeļa karjeru, ko arī izdarījis.

Par pasaulē skaistāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss

Par pasaulē skaistāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss cietumā doto solījumu turējis un pēc iznākšanas no ieslodzījuma uzsācis modeļa karjeru.

gallery icon
23

„Es vēlos pateikties savai ģimenei un visiem citiem par jūsu mīlestību, atbalstu un lūgšanām. Esmu pārsteigts un pateicīgs par to, kas mani sagaida turpmākajā dzīvē. Es tam esmu gatavs! Ģimene un draugi man sniedz lielu atbalstu. No saviem atbalstītājiem katru mēnesi saņemu simtiem vēstuļu” – savā „Instagram” kontā vēl nesen rakstīja Mīkss.

Stoktonas policija gan vēsta, ka viņš varot šķist kā tīrais jēriņš, taču patiesībā esot rūdīts noziedznieks, lai gan ne visai ietekmīgs – noziedzīgajā grupējumā viņš piederējis pie „peškām”, nevis līderiem.