foto: Mārtiņš Ziders
Valšķīgas gurnu kustības un patiesa atbrīvotība. Ministre Dana Reizniece-Ozola amizierējas festivālā
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola bija tērpusies plandošā, vasarīgā kleitā un ērtos apavos. Skanot dzīvespriecīgai mūzikai, viņa, vīra apskauta, laidās mazliet koķetā deju solī.
Slavenības
2017. gada 19. jūlijs, 06:01

Valšķīgas gurnu kustības un patiesa atbrīvotība. Ministre Dana Reizniece-Ozola amizierējas festivālā

Kasjauns.lv

Visi ir tikai cilvēki! Arī politiķi, kuri patiešām nepiespiesti brīvi izbaudīja pozitīvo gaisotni šīs vasaras lielākajā festivālā “Positivus 2017”. Tostarp finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, kura atpūtās no sirds. Viņa brīvdienas Salacgrīvā pavadīja kopā ar vīru, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru Andri Ozolu.

Tā atpūšas politiķi! Ministre Dana Reizniece-Ozola festivālā “Positivus 2017”

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola kopā ar vīru, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru Andri Ozolu festivālā “Positivus 2017”.

gallery icon
12

Ministre apmeklēja lielu daļu koncertu, kurus vēroja gan pie pašas skatuves, gan dejojot kopā ar vairākiem tūkstošiem koncerta apmeklētāju, gan sēžot zālienā un malkojot dzērienus. Pāris mēdza apmeklēt arī VIP teritoriju, kurā klausījās koncertus un iegādājās dzērienus.  
Kad uzstājās viena no festivāla gaidītākajām mūziķēm Ellija Goldinga, Dana ar vīru ieņēma vietas pirmajās VIP skatītāju rindās. Koncertā ministre ieraudzīja vēl kādu pazīstamu seju no politiķu aprindām – Ministru prezidents Māris Kučinskis bija ieradies kopā ar dēlu un sievu. Reizniece savam vīram izsaucās: „Tas ir viņš?” Politiķe steidzās apskaut kolēģi un turpināja baudīt atpūtu.

„Positivus 2017” atraktīvāko apmeklētāju stils

Atraktīvākie festivāla „Positivus 2017” apmeklētāji bija izvēlējušies tērpus, kas neatstāja vienaldzīgus.

gallery icon
74

Elijas Goldingas koncerts festivālā Positivus 2017

Tā Positivus uzstājās viena no festivāla lielākajām zvaigznēm - Elija Goldinga.

gallery icon
107

Festivāla "Positivus 2017" pirmā diena

gallery icon
245

"Positivus 2017" turpinās! Festivāla otrā diena

gallery icon
608