Slavenības
2017. gada 17. jūlijs, 05:35

Kā radiogeiša Ieva Adamss meitai mācīja nakšņot teltī

Kasjauns.lv

Pagājušās nedēļas sestdienas pēcpusdienā festivāla „Positivus” telšu pilsētiņā ieradās pasniedzēja Ieva Adamss ar meitu Umu Padmi. Viņas pirmo reizi apmeklēja mūzikas festivālu Salacgrīvā.

„Mēs gribējām iet tikai uz vienu koncertu, uz meitas mīļoto grupu „Alt-J”, kas spēlēja svētdienas vakarā, bet vīrs teica, ka viens koncerts nav nekāds festivāls. Rezultātā man tika uzdāvināta telts, esam festivālā,” stiepjot čemodānu pa zālāju stāsta Ieva. Viņa ar 11 gadus veco meitu Umu iegādājās VIP biļetes, bet, tā kā telšu pilsētiņa festivālā netiek atdalīta VIP viesiem, dāmas atrada brīvu stūri kopīgajā naktsmītņu zonā, kur divvietīgā teltī gulēt divas naktis. Turklāt pretēji Ievai Uma nekad iepriekš nebija nakšņojusi teltī. „Esmu gadiem stopējusi un gulējusi teltīs. Kad stāstīju, ka pirms 20 gadiem uz šādiem putuplasta matracīšiem gulēju visādos Itālijas, Francijas grāvjos, mani bērni tam neticēja, jo viņi mani pazīst tādu, kāda esmu tagad,” smejas Ieva, un Uma piebilst: „Kā tāda dāmīte var gulēt teltī?”

Kā Ieva Adamss ar meitu telti Salacgrīcā cēla

2017. gada vasarā festivālu "Positivus" apmeklēja radiogeiša Ieva Adamss ar meitu. Abas dāmītes izdomāja, ka nakšņos teltī.

gallery icon
33