Dženifera Lopesa parāda ļoti dziļu dekoltē. FOTO
Dodoties pa veikaliem, Dženifera Lopesa bija izvēlējusies topiņu ar izteikti dziļu dekoltē.
Slavenības
2016. gada 11. maijs, 05:13

Dženifera Lopesa parāda ļoti dziļu dekoltē. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (48) nesen kopā ar mīļoto vīrieti Kasperu Smārtu (28) redzēta Maiami pilsētā, ASV, staigājam pa veikaliem. „Šopingā” latino dīva devās ļoti apetītelīgā tērpā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Visilgāk slavenais pārītis uzkavējās itāliešu modes nama „Valentino” veikalā, kur Dženiferai Lopesai iepatikās vairākas rokassomiņas. Baumo, ka dziedātāja, kura bija tērpusies melnā topiņā ar izteikti dziļu dekoltē, drīzumā paziņošot par saderināšanos. Ar draugu dejotāju Kasperu Smārtu viņa ir kopā jau piecus gadus. „Viņi plāno slepenu ceremoniju vasaras nogalē Dženiferas mājās Hemptonsā,” informē kāds vārdā nenosaukts pāra kopīgs paziņa. „Aicināti būs tikai paši tuvākie draugi. Viņi vēlas, lai viss notiktu pēc iespējas pieticīgāk, taču tai pat laikā viesu sarakstā būs aptuveni 150 cilvēku.”

Ja šīs runas izrādīsies patiesas, Dženiferai šī būs jau ceturtā laulība, bet viņas izredzētajam – pirmā. Lopesa bijusi precējusies ar oficiantu Odžani Noa, dejotāju Krisu Džadu un dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējā laulībā pasaulē nākuši arī abi dziedātājas bērni – 8 gadus vecie dvīņi Makss un Emme.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press