foto: Facebook.com
Alpos apprecējušies Eva Ikstena un Voldemārs Johansons
Skaisti, laimīgi un starojoši. Tā Alpu kalnos viens otram Jā vārdu teica Eva Ikstena un Voldemārs Johansons!
Slavenības
2017. gada 29. jūnijs, 08:47

Alpos apprecējušies Eva Ikstena un Voldemārs Johansons

Kasjauns.lv

27. jūnijā viens otram jāvārdu teica kultūras žurnāliste Eva Ikstena un mākslinieks un mūziķis Voldemārs Johansons. Pāris par kāzu vietu izvēlējās kalnus Alpos, kur viņus salaulāja mācītājs Rinalds Gulbis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Evas Ikstenas kāzas Alpu kalnos

Tā 2017. gada 27. jūnijā Alpu kalnos apprecējās kultūras žurnāliste Eva Ikstena un mākslinieks Voldemārs Johansons.

gallery icon
4

Ar priecīgo notikumu Eva un Voldemārs neilgi pēc kāzām dalījās arī sociālajā vietnē facebook.com, kur ne tikai ievietoja pasakaini skaistas kāzu fotogrāfijas kalnos, bet arī atklāja, ka par kāzām pirmās uzzinājušas Evas un Voldemāra mammas.

Komentāros internetā jauno pāri sveica vairāki simti draugi un paziņas, starp kuriem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki. Šovmenis Renārs Zeltiņš, kurš pats jūnija sākumā kļuvis par precētu vīru Evai un Voldemāram veltīja novēlējumu: „Evu, Voldemār! Nu tad līdz kalna galam! Sveicam! Ir! „Savukārt kinokritiķe Daira Āboliņa raksta: „Eva, no sirds apsveicu! Un ir tik godīgi un sirsnīgi, ka pirmās uzzināja mammas! Viņas ir jūsu sākums!” Savu vēlējumu rakstīja arī rakstniece Nora Ikstena: „Mīļā Eva, sirsnīgi sveicu. Lai kalni sargā.” Pēc kāzām Eva pārgājusi vīra uzvārdā un tagad ir Eva Johansone.

Eva Ikstena pēc šķiršanās no vīra mūziķa Jāņa Strapcāna, ar kuru kopā bija piecus gadus, erudītā kultūras žurnāliste ar talantīgo un daudzsološo mākslinieku Voldemāru  kopā jau  ir vairāk nekā gadu. Viņa nesen žurnālam Kas Jauns atklāja, ka ar Voldemāru ir daudz kopīgu interešu, tālab ar prieku dodas  līdzi mīļotajam aizraujošās ekspedīcijās: „Mūs abus interesē zinātnes, mākslas un vides projekti savvaļā.”

Kasjauns.lv sveic jauno pāri!