foto: Splash News/ Vida Press
Kellija Osborna izālējas Ņujorkas praidā un piečurā bikses
TV personība Kellija Osborna lieliski pavadījusi laiku geju praidā Ņujorkā.
Slavenības
2017. gada 28. jūnijs, 11:49

Kellija Osborna izālējas Ņujorkas praidā un piečurā bikses

Kasjauns.lv

Leģendārās rokgrupas „Black Sabbath” līdera Ozija Osborna un viņa sievas Šāronas Osbornas meitai TV personībai Kellijai Osbornai ir plaša sirds. Viņa ik gadus priecājas līdz ar gejiem slavenajā geju parādē. Arī šis gads tam nebija izņēmums.

Kellija Osborna geju praidā Ņujorkā

Kellija Osborna geju praidā Ņujorkā.

gallery icon
23

Kellija Osborna tik dedzīgi ālējusies Ņujorkā notikušajā praidā, ka viņai pat gadījies neliels, bet visnotaļ delikāts, misēklis, par ko TV personība arī tūlīt pat pavēstījusi sociālajos tīklos saviem sekotāju tūkstošiem. 

Praida laikā Kellijai piemetusies steidzama vajadzība un viņa iegriezusies tuvējā „Starbucks” kafejnīcā. Tās darbinieks nav atļāvis Osbornai izmantot tualeti un pēc kāda brīža viņai gadījies nelāgs misēkli – Kellija apčurājusies. Viņa notikušajā vaino neiejūtīgo „Starbucks” darbinieku, jo tas noticis viņa vainas dēļ, neļaujot cilvēkam solīdi izmantot labierīcības.

„KAUNS, Starbucks,” „Twitter” blogā pavēstījusi dziedātāja un bijusī „Fashion Police” vadītāja Osborna. „Piečurāju savas bikses šajā vietā, jo jūsu nekaunīgie darbinieki neatļāva man izmantot [tualeti]. Tagad čura ir manā kurpē.”

Vairāki „Twitter” lietotāji, kā arī kafejnīcu tīkla „Starbucks” pārstāvis steidzās atbildēt uz šo vēstījumu, apgalvojot, ka konkrēti šajā kafejnīcā, kas atrodas uz 72. rietumu ielas un 6. avēnijas krustojuma, nemaz neesot tualešu telpas.

Ja neskaita šo nepatīkamo piedzīvojumu, geju praidā Kellija lieliski pavadīja laiku. Viņa „ietusēja” arī ar dziedātāju Semu Smitu, kurš vienmēr bijis vaļsirdīgs attiecībā uz savu netradicionālo seksuālo orientāciju.

#YouBetterWerkIt🌈 @samsmithworld

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on