Laika ziņu ļaužu bēbīšu bums. Rozītes meitai pievienojas Grigaļa puika! Apsveicam! FOTO
LNT laika ziņu moderatora Māra Grigaļa viņa sievas Zanes un dēla Kristera ģimene nu kļuvusi par vēl vienu puisi kuplāka.
Slavenības
2016. gada 12. maijs, 11:52

Laika ziņu ļaužu bēbīšu bums. Rozītes meitai pievienojas Grigaļa puika! Apsveicam! FOTO

Jauns.lv

Pasaulē nācis LNT laika ziņu veča Māra Grigaļa un viņa mīļotās sievietes Zanes Grigales otrais dēls. Šonedēļ atvasi sagaidīja arī TV3 laika ziņu dāma Maija Rozīte-Krištopane.

Māris Grigalis par dēla pasaulē nākšanu paziņoja sociālajos tīklos, publicējot foto ar bērnu barojamās pudelītes knupīti ar parakstu: „GRIGAĻOS SPĒKS!!!......heeeeeei paaaaldies JUMS draugi par sveicieniem!!!!!ZUUUUUPERRRR!!! DIVU DĒLU TĒVS MĀĀRIS.”

Pēc Māra ieraksta sociālajos tīklos jau sākuši birt apsveikumi. Visi vēl veiksmes un izturības. Lielākoties sumina Zani, kurai nu būs jādzīvo kopā ar trim vīriešu kārtas pārstāvjiem.

Māra un Zanes pirmais dēls Kristers pasaulē nāca 2014. gada 17. janvārī. Tā paša gada vasarā Māris un Zane mija laulības gredzenus.

Kā zināms, šī nedēļa paiet laika ziņu ļaužu atvašu dzimšanas zīmē. Pirmdien, 9. maija vakarā pasaulē nāca TV3 laika ziņu moderatores Maijas Rozītes-Krištopanes un viņas vīra Kaspara Krištopana otrā atvase. Maijas un Kaspara dēlam Paulam nu ir māsa.

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva